Dolar 34,2261
%0.06
Euro 37,9380
%0.43
Altın 2.915,730
%-0.47
Bist-100 9.197,00
%-1.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TEMAD Gaziemir şubesi’nden Kar’a fahri üyelik

TEMAD Gaziemir şubesi’nden Kar’a fahri üyelik

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir Şubesini ziyaret etti. Dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi veren Kar, dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında Kar’a, fahri üyelik verilerek dernek rozeti takıldı.

  • Ege Postası
  • 24.10.2013 - 13:35

İZMİR - Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday adayı Fikret Kar, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziemir Şubesini ziyaret etti. Dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi veren Kar, yıllardır ticari hayatta edindiği bilgi ve tecrübeyi Gaziemir’de değerlendirmek isteğini belirtti. Kar, “Sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Tüm sivil toplu örgütlerini, Muhtarları ve esnafı dolaşıyorum. Sorunlarını ve önerilerini dinliyorum. İlçemizde asker, emekli ve aileleri yoğun olarak yaşamakta. Gerek ailelerin gerekse derneğin önerilerini, beklentilerini alıyoruz. Hepbirlikte çalışacak ve sorunlarımızı çözeceğiz.” diye konuştu.

Derneklerinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren TEMAD Gaziemir Şube Başkanı Cafer Güngör, birlik ve beraberlik içinde tüm sorunların çözülebileceğini ve Gaziemir için yapılacak her şeye destek olmaktan mutluluk duyacakların belirtti.

 

Ziyaret sonunda Kar’a, TEMAD Gaziemir Şubesi tarafından fahri üyelik verilirken, rozetini TEMAD Gaziemir Şube Başkanı Cafer Güngör taktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.