Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor

TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor

Kapıkule Sınır Kapısı önünde sıra bekleyen TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor.En önemli dini bayramlardan biri olan Ramazan başladı. Bir ay boyunca oruç tutan insanlar sabah saatlerinde camilerin yolunu tuttu. Yurdun farklı illerinden...

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 12:17
Kapıkule Sınır Kapısı önünde sıra bekleyen TIR sürücülerinin bayramı buruk geçiyor.
En önemli dini bayramlardan biri olan Ramazan başladı. Bir ay boyunca oruç tutan insanlar sabah saatlerinde camilerin yolunu tuttu.

Yurdun farklı illerinden aldığı yükü Avrupa ülkelerine taşıyan TIR sürücüleri bayramı ailelerinden uzakta geçirmek zorunda kalıyor. Bayrama buruk başlayan sürücüler, aileleri ve yakınlarıyla ancak telefonla bayramlaşabiliyor. Buruk bayram geçiren sürücüler kendileri gibi TIR kuyruğunda bekleyen diğer sürücü arkadaşlarıyla bayramlaşarak teselli buluyor. Almanya'ya yük götüren sürücülerden Beyazıt Barış, sürekli yollarda oldukları için bayramı aileleri ve yakınlarından uzak geçirdiklerini söyledi.
İsviçre’ye giden Nihat Mavi de sürekli yollarda oldukları için yıllardan beri ailelerinden uzakta bayramı geçirdiklerini kaydetti.

Duran Aslan da yüklerini zamanında bırakmak zorunda olduklarını aksi halde cezalı duruma düştüklerini ifade etti. Bayramı aileleriyle birlikte geçirmek istediklerini anlatan Aslan, bayramın kendileri için buruk geçtiğini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.