Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TMHGF, EGSD ve İZFAŞ’tan güçbirliği

TMHGF, EGSD ve İZFAŞ’tan güçbirliği

IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, 13 Şubat Çarşamba günü kapılarını 7’inci kez açacak

  • Ege Postası
  • 16.01.2013 - 10:30
 İZMİR -(TMHGF) Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Hüseyin Öztürk ve (EGSD) Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukadder Özden, (İZFAŞ) İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür Sanat İşleri ve Tic. A.Ş. Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs’ü ziyaret etti.
13 Şubat’ta kapılarını 7’inci kez açacak olan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’na yönelik değerlendirmenin yapıldığı ziyarette, 2014 yılında organize edilecek gelinlik fuarı için de görüş alışverişinde bulunuldu.

İzmir’de fuar vesilesiyle EGSD ile çok güzel bir birliktelik içinde olduklarını söyleyen İZFAŞ Genel Müdür Vekili Örs, “En çok keyif aldığımız fuar gelinlik fuarımız, en rahat çalıştığımız sektör ise sizin sektörünüz ve sizin kuruluşlarınız. Güçbirliğimizden büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

İZFAŞ olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla fuarlara yaklaştıklarını belirten Örs sözlerine şöyle devam etti:

“6 yıldır başarı ile gerçekleştirdiğimiz IF Wedding Fashion İzmir’in, 2013 yılında da sektörün beklentilerini en üst seviyede karşılaması öncelikli hedefimiz. Fuarımızın ziyaretçi, ülke ve yabancı alıcı sayısını artırmaya önem veriyoruz. Avrupa’daki yerimizi perçinleyeceğiz. Şu an alanında ülkemizin ilk ve tek, Avrupa’nın en büyük fuarı olarak gösterilen IF Wedding Fashion İzmir’in, dünyanın sayılı fuarları arasında yer almasını hedefliyoruz” dedi.
Gelinlik fuarının İzmir’in evsahipliğinde organize edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten TMHGF Başkanı Hüseyin Öztürk “IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın gelecek yıllarda da İzmir’de düzenlenmesi için destek vermeye devam edeceğiz. IF Wedding Fashion İzmir’i bundan sonra daha da fazla nasıl geliştirebileceğimiz konusunda işbirliğine her zaman hazırız” diye konuştu.
EGSD Başkanı Mukadder Özden “Pazarlamadaki etkin çalışmalarımız, İzmir’deki sektörün potonsiyeli ve güçbirliğimiz ile IF Wedding Fashion İzmir’in bu yıl da çok başarılı geçeceğine yürekten inanıyorum” dedi.


Tekstil sektörünün kendine özgü olanakları ve pazar potansiyeliyle dikkati çeken grubu; gelinlik, damatlık ve abiye giyim üreticilerine yönelik ilk ihtisas fuarı, Türk Fuarcılığının doğduğu şehir İzmir’de gerçekleştiriliyor.

IF WEDDING FASHION İZMİR – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın 7’incisi 13- 16 Şubat 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.