Dolar 34,2923
%0.06
Euro 37,5181
%0.06
Altın 2.931,520
%0.11
Bist-100 8.876,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TTB’de, Cirav ve Köleoğlu yeniden seçildi

TTB’de, Cirav ve Köleoğlu yeniden seçildi

Trabzon Ticaret Borsası’nda (TTB) yapılan seçimlerde meclis başkanlığına Mehmet Cirav, yönetim kurulu başkanlığına ise Şükrü Güngör Köleoğlu yeniden seçildi.     Geçen hafta yapılan seçimle belirlenen 14 TTB Meclis...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 13:51
Trabzon Ticaret Borsası’nda (TTB) yapılan seçimlerde meclis başkanlığına Mehmet Cirav, yönetim kurulu başkanlığına ise Şükrü Güngör Köleoğlu yeniden seçildi.

    Geçen hafta yapılan seçimle belirlenen 14 TTB Meclis üyesi, sandık başına giderek, önce yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, üst kurul delegeleri ile disiplin kurulu üyelerini belirledi. Daha sonra da toplanarak meclis başkanı ve başkan yardımcılarını seçti.

    Tüzük gereği sandıkta oy atılarak yapılan seçimlerde Şükrü Güngör Köleoğlu başkanlığındaki yönetim kuruluna, Engin Büyükaydın, Eyyüp Ergan, Bekir Şengül ve Mehmet Özer getirilirken, üst kurul delegeliklerine ise Mehmet Cirav, Kamil Kutlu, Bekir Şengül ve Engin Büyükaydın seçildi.

    Seçimlerinin ardından toplanan TTB Meclisi’nde ise Mehmet Cirav yeniden meclis başkanlığına, Kamil Kutlu ile Haydar Kılıç da başkan yardımcılıklarına getirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.