Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜGİAD Ege'den Vali Ayyıldız'a ziyaret

TÜGİAD Ege'den Vali Ayyıldız'a ziyaret

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi yönetim kurulu İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 08.11.2016 - 11:57

Ziyarette konuşan TÜGİAD Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, bugüne kadar yapılan ve yeni dönemde yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Canpolat geçen dönem başladıkları İzmir 2030 projesine bu dönem hızlanarak devam edeceklerini, İzmir'in sahip olduğu değerleri öne çıkararak, güçlü olduğu sektörlerin daha da gelişmesine,

güçsüz sektörlerin ise kendilerini ortaya çıkarmasına destek vermek amacında olduklarını belirterek, ancak her şeyin ötesinde ülkemizin yaşadığı bu zor dönemde ulusal birlik ve beraberlik içinde başta cumhuriyetimiz ve demokrasimiz olmak üzere temel değerlerimize sahip çıkarak, daha çok çalışacağız" dedi. Ayrıca ziyaret esnasında TÜGİAD Ege Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı Bilgen Salih Narlı tarafından da yeni teşvik ve destek mekanizmaları hakkında bilgi sunularak, İzmir'in bu teşviklerden yararlanması konusunda Vali Ayyıldız'dan destek istendi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ise, sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerinin önemine değinerek, TÜGİAD Ege tarafından yapılması planlanan çalışmaların detaylarını isteyerek, bu konuları inceleyerek gerekli destekleri vereceklerini belirtti. 

Ziyarete TÜGİAD Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, Başkan Yardımcısı Can Yavaş, Genel Sekreter Çağlar Tenekeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgen Salih Narlı, Hatice Oflas, Melih Sebastien Durmuş ve Dr. Özlem Gültekin katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.