Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden Suriye’ye 1 kamyon yardım

TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden Suriye’ye 1 kamyon yardım

Beşir Derneği’nin Suriye için başlattığı yardım kampanyasına destek veren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından Suriye’ye 1 kamyon yardım malzemesi gönderildi.     İç savaşın...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 15:52
Beşir Derneği’nin Suriye için başlattığı yardım kampanyasına destek veren Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Osmaniye Şubesi tarafından Suriye’ye 1 kamyon yardım malzemesi gönderildi.

    İç savaşın devam ettiği Suriye’de insanlık dramı yaşandığını belirten TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, dünyanın bu vahşete seyirci kalmaması gerektiğini söyledi. İnsanlığın Suriye’de yaşananlar karşısında büyük bir sınav verdiğini ifade eden Özkardeş, “İnancımızın ve insanlığımızın bir gereği olarak yaşananlara kayıtsız kalamayız. Orada büyük acılar yaşanıyor. Onların acılarını kendi acımız olarak görüyoruz. TÜMSİAD Osmaniye Şubesi olarak Beşir Derneği’nin ülke genelinde başlattığı yardım kampanyasına tam destek veriyoruz. Kısa zamanda 1 kamyon yardım malzemesi topladık. Kampanyaya katılarak destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

    Herkesi yardım kampanyasına katılmaya davet eden Murat Özkardeş, vatandaşlardan yeni ve kullanılmış giysilerini TÜMSİAD Osmaniye Şubesi’ne veya Beşir Derneği Osmaniye temsilciliğine ulaştırmalarını istedi.

    Suriye’ye ulaştırılmak üzere Beşir Derneği’nin Kilis’teki depolarına gönderilen yardım kamyonunda pantolon, ayakkabı, mont, eşofman ve çorap bulunduğu bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.