Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak:Çiğli hayalimdeki kadar gelişmedi

Talak:Çiğli hayalimdeki kadar gelişmedi

Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Ege Postası’na yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Talak, “Çiğli’nin teknik ele ihtiyacı var.Ben teknik adam olduğum için bir yere 3 boyutlu bakarım.Herkes gibi bakamam.İmar planı nedir buraya ne yapılabilir ona bakarım.Beni adaylık yoluna ittiren en önemli felsefe bu” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 09:48
 EGE POSTASI - Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak Ege Postası’nı ziyaret etti. Kentteki basın kuruluşlarını tek tek ziyaret eden Talak Ege Postası’na önemli açıklamalar yaptı.

CHP AİLESİNİN FERDİYİZ
Hayat felsefesinde nezaketin büyük bir yer tuttuğunun altını çizen Talak, Aday adaylı sürecinde herkesin kol kola verip samimice hareket etmesi gerektiğini söyledi.CHP ailesinin bir ferdi olduklarını unutmamaları gerektiğini söyleyen Talak, “ bunları bilip öyle hareket edeceğiz.Tüm aday adayları olarak kol kola vermeliyiz. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak şuan benim parti büyüğüm bu çok önemli.Bu felsefeyi benimsiyorum.Her şey Çiğli için her şey Çiğli’ye daha iyi hizmet edebilmek için” dedi.



HAYALİMDEKİ KADAR GELİŞMEDİ
Üçüncü kez Çiğli’ye aday adayı olduğunu hatırlatan Talak, “ Çiğli’de içimde kalan uhteler var.Çiğli’nin stadı yok,meydanı yok. 40.000 kişilik stat planımız var.Yeri hazır.Bu yüzden Çiğli’nin teknik ele ihtiyacı var.Ben teknik adam olduğum için bir yere 3 boyutlu bakarım.Herkes gibi bakamam.İmar planı nedir buraya ne yapılabilir ona bakarım.Beni adaylık yoluna ittiren en önemli felsefe bu. Çiğli hayalimdeki kadar gelişmemiş.Şehir imarla başlar. Çiğli’yi imara açacağız.Çiğli’de çok eskilerden kalan bir çözülemeyen tapulama sorunları var.Bunlar önemli konular. Bunları çözmemiz lazım.Adamın 3 katlı yeri var ruhsatı yok.Bunlar benim işim.Bunların hepsinin farkındayım. Ben değil biz mantığıyla benim gördüklerimi ekibimle çözeceğiz.Ben kanunu biliyorum.Kanunu bilip ona göre hareket edeceğime inanıyorum.Bunun artıları var” diye konuştu.


SİSTEM VE TEKNİK EL

Çiğli ile ilgili hayallerini anlatan Talak, “ Öncelikle Çiğli’nin yeniden imar edilmesi en büyük hayalim….Belli kısımları için...Çiğli’nin meydana, sisteme ve teknik bir ele ihtiyacı var.Biz ekip olarak bunu düşünüp böyle hareket etmek istiyoruz. Bize yetki verilmeye karar verildiği an projelerimizi ortaya koyacağız.Aday gösterilmezsem de o partilimizin yandaşı olarak değil yol arkadaşı olarak projelerimle yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

KİM ŞAHA KALDIRACAKSA GÖREVDEN KAÇMASIN
Çiğli’de bir çok adayın olmasının rahatsızlık yaratmayacağını söyleyen Talak, ithal aday kavramınada katılmadığını söyledi. “ Çiğli’yi iyi yönetip prezantabl bir hale getirecek tüm adaylar için iyi düşünüyorum” diyen Talak,Çiğli’yi kim şaha kaldıracağını düşünüyorsa görevden aday adayı olmaktan kaçmaması gerektiğini ifade etti.

PARTİ NE DERSE…
Aday belirleme süreciyle ilgili kişilerin ne söylediğinin çok fazla önemli olmadığını belirten Talak, “ Biz güçlü bir örgütün üyeleriyiz.Örgüt ne derse öyle hareket edeceğiz.Önce parti sonra örgüt gelir bizim için.CHP Atatürk’ün kurduğu yüce bir partidir.Parti her şeyin üstündedir. Parti ne derse kabulümüzdür.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.