Dolar 33,9917
%-0.21
Euro 38,0034
%0.26
Altın 2.829,400
%0.95
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanju Özcan’dan Erdoğan’a dikkat çeken çağrı

Tanju Özcan’dan Erdoğan’a dikkat çeken çağrı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen bir video paylaştı ve Erdoğan’a bir çağrıda bulundu. Erdoğan’dan defalarca randevu talebinde bulunduğunu fakat cevap alamadığını belirten Özcan, “Bana yeni rota oluşturup Ankara'ya kadar tekrar yürütmeyin.” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 06.09.2024 - 09:33

CHP eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimi hakkındaki açıklamalarının ardından CHP Yüksek Disiplin Kurulu’ndan (YDK) kınama cezası alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrı yaptı.

“ANKARA’YA TEKRAR YÜRÜTMEYİN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan defalarca randevu istemesine rağmen bir yanıt alamadığını belirten Özcan, yaptığı paylaşımda, Erdoğan’a çağrıda bulunarak “Sayın @RTErdogan, Sizden 73 defa randevu istedim vermediniz. Bu süre içinde katil, darbeci, zalim dediğiniz herkes ile görüştünüz, benimle yine görüşmediniz. Sizinle görüşmek için illa, darbeci mi olmam lazım? Fetö ile iltisaklı mı olmam lazım? Ya da PKK ve yandaşlarına yardakçılık mı yapmam lazım?” ifadelerini kullandı.

 

Özcan, açıklamasının devamında, “Nedir benim suçum, Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olmak mı? Bana yeni rota oluşturup Ankara’ya kadar tekrar yürütmeyin lütfen. Verin şu randevuyu kurtulun." ifadelerini kaydetti.

 

BOLU'DAN ANKARA'YA NEDEN YÜRÜMÜŞTÜ?

Tanju Özcan, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve parti yönetimine yönelik söylemleri nedeniyle kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş ve bu gelişmenin ardından Bolu'dan Ankara'ya "Adalet ve Değişim" sloganını kullanarak bir yürüyüş gerçekleştirmişti. Özcan, yürüyüşünü CHP Genel Merkezi’nin önünde sonlandırmıştı. (HALK)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.