Dolar 34,2465
%0.01
Euro 37,6064
%0.02
Altın 2.909,900
%-0.4
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tanrıkulu'ndan KSK'ye tam destek

Tanrıkulu'ndan KSK'ye tam destek

1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Karşıyaka Spor Kulübü’ne anlamlı bir ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 24.10.2015 - 10:06
İZMİR - Kulüp binasında Karşıyaka Spor Kulübü heyeti ile buluşan Tanrıkulu, “Karşıyaka mazisi zaferlerle dolu bir spor kulübüdür. İzmir’in tarihini yansıtan çok güçlü bir kulüptür. Biz İzmir milletvekilleri olarak Karşıyaka’nın hak ettiği standardı yakalaması noktasında ciddi bir çalışma içerisinde olacağız” dedi. Yeni stat çalışmaları hakkında bilgi alan Tanrıkulu, projenin ne yönde geliştirileceği hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Stadımızı yapacağız
Karşıyaka Spor Kulübü’nün stat çalışmaları hakkında bilgi veren Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, “Çalışmalarımız güzel bir şekilde ilerlemektedir. Karşıyaka taraftarı hak ettiği stada kavuşması için kulüp olarak çalışmalarımızı hızla gerçekleştirmekteyiz. Stat çalışmalarının ilk zamanlarında daha bina yapılmadan belediyelerin ciddi baskısı altında kaldık. Yeri geldi bina olmayan araziye mühür vuracağız dediler. Ancak biz her baskıya dimdik durarak gücümüzü ve taraftarımızdan aldığımız destekle görevimizi yerine getirdik. Stadımız yapıldıktan sonra stadımızın altına müze yapacağız. Bu müze ile Karşıyaka’nın şanlı tarihi gözler önüne serilecek. Tüm İzmirliler müzemizi ziyaret ederek Karşıyaka’mızın başarısı ile elde ettikleri kazanımları görebilecekler. Bunun dışında Karşıyaka Spor Kulübümüzün geçmişten bugüne bir belgesel niteliğinde filmini çekeceğiz. Bu noktada proje çalışmalarımız var. Amacımız geçmişle bugünü bir arada tutarak her kesimle birlikte takımımıza kenetlenmek” diyerek stat ve diğer çalışmalarda destek beklediklerini belirtti.



Araç Plakam KSK
Karşıyaka Spor Kulübü’nün başarıları ile her zaman Türkiye’nin gözünde büyük bir kulüp olarak varlığını koruyacağını söyleyen Tanrıkulu, “Karşıyaka spor alanında başarıların mimarıdır. Ben araç plakası KSK olan ve Karşıyaka Spor Kulübü’ne bağlı bir İzmir milletvekiliyim. Bu noktada Karşıyaka’nın hak ettiği stada ulaşması ve hak ettiği başarıları, kazanımları gururla taşıması noktasında güvenimiz tamdır. Biz Karşıyaka Spor Kulübü’nün stat olsun diğer projelerde olsun her zaman destekçisi olacağız. Her zaman desteğe de hazırız” diyerek bu sezon ki spor müsabakalarında başarılar diledi.
Buluşmanın ardından Tanrıkulu’na isminin yazılı olduğu Karşıyaka forması hediye edildi. Tanrıkulu misafirperverliklerinden ötürü Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerine teşekkürlerini sunarak ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.