Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tantuni yediği dükkanı soydu (Özel)

Tantuni yediği dükkanı soydu (Özel)

Bahçelievler'deki bir lokantaya gelen müşteri, tantuni yediği dükkanı soydu. Lavaboyu sorarak kıyafetlerin olduğu bölüme giren hırsız, montun cebindeki cüzdanı çalarak kayıplara karıştı.Şirinevler’deki İdris Çelik’in işlettiği...

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 11:54
Bahçelievler'deki bir lokantaya gelen müşteri, tantuni yediği dükkanı soydu. Lavaboyu sorarak kıyafetlerin olduğu bölüme giren hırsız, montun cebindeki cüzdanı çalarak kayıplara karıştı.

Şirinevler’deki İdris Çelik’in işlettiği lokantaya müşteri olarak gelen bir hırsız, tantuni yedikten sonra dükkan çalışanlarını soydu. Masaya oturup tantuni istediğini söyleyen hırsız, önce yemeğini yedi. Kalkarken lavaboya girmek istediğini belirten zanlıya, işletme sahibi yeri gösterdi. O sırada dükkan çalışanlarının giysinin bulunduğu odaya giren hırsız, askıdaki bir montun cebinden cüzdanı çalarak lokantadan çıktı.

İşletme sahibi İdris Çelik hırsızlık anını şöyle anlattı: “Bir müşteri gelip tantuni istediğini söyledi. Daha sonra lavaboyu sordu. Bir üst kata çıkardık. Orada kapının açık olduğunu görünce içeri giriyor. Bizim motorcunun asılı montu vardı odada. Montun cebindeki cüzdanı çalıp odadan çıkıyor.”

Kısa bir süre sonra durumu fark ettiklerini söyleyen işletme sahibi, güvenlik kamerasını inceleyip durumu anladı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.