Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarihi surlarda erkek cesedi bulundu

Tarihi surlarda erkek cesedi bulundu

Amerikalı turist Sarai Sierra'nın öldürülmesiyle gündeme gelen Fatih bölgesindeki tarihi surlarda bu kez bir erkek cesedi bulundu. Polise yapılan ihbarın ardından bulunan ceset, ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu Morgu'na...

  • Ege Postası
  • 13.08.2013 - 15:46
Amerikalı turist Sarai Sierra'nın öldürülmesiyle gündeme gelen Fatih bölgesindeki tarihi surlarda bu kez bir erkek cesedi bulundu. Polise yapılan ihbarın ardından bulunan ceset, ölüm nedeninin araştırılması için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Sabah saatlerinde alınan bilgi üzerine polis, tarihi surların Sarayburnu Cankurtaran bölgesinde dehliz içinde bir erkek cesedi buldu. Polis ekipleri hareketsiz yatan kişinin hayatta olabileceği ihtimaline karşı olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. Ekiplerin yaptığı inceleme sonucunda, üzerinde Yusuf Aslan ismine düzenlenmiş İETT kartı çıkan kişinin öldüğü anlaşıldı.

Yanık ve darp izlerine de rastlanan cesedi inceleyen polis, olay yerinde bulunan ve ölen kişiye ait olduğu düşünülen cep telefonunu da incelemeye aldı. İETT kartı üzerindeki ismin, ölen kişi olup olmadığının da araştırıldığı öğrenildi. Cesedin bulunduğu yer ile aynı bölgede daha önce öldürülen Sierra'nın cesedinin bulunduğu yerin birbirine yakın alması dikkat çekti. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.