Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı Karaevli'de yapılacak

Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı Karaevli'de yapılacak

Tekirdağ üretici örgütlerinden Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği tarafından her yıl düzenlenen 'Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı' bu yıl 15-18 Ağustos tarihlerinde Karaevli köyünde yapılacak. Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:14
Tekirdağ üretici örgütlerinden Önder Çiftçi Danışmanlık Derneği tarafından her yıl düzenlenen 'Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı' bu yıl 15-18 Ağustos tarihlerinde Karaevli köyünde yapılacak.

Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün desteğiyle gerçekleştirilecek fuarın toplantısı, Tekirdağ İl Tarım Müdürü Cevdet Soyak, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve ÖÇP temsilcisi Nezihi Suyaran’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Cevdet Soyak, “Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı Tekirdağ'ın bir geleneği olmuştur. Onun için başarılı olması ve daha fazla üreticinin ziyaret etmesi hedefimizdir. Fuarı ziyaret edenlerin memnun ayrılmaları ve ilimizin tanıtımının da iyi yapılması gerekmektedir. Bu amaçla fuar alanında il müdürlüğümüz tarafından bir stand açılarak fuar organizasyonuna her türlü destek verilecektir.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.