Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Temel: Ramazan eğlencelerini tasvip etmiyoruz

Temel: Ramazan eğlencelerini tasvip etmiyoruz

Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) ve Tüm Memur -Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Osman Temel, Ramazan ayında belediyelerin düzenlediği etkinlikleri tasvip etmediklerini söyledi. Ramazan ayının ibadet ayı olduğunu,...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 14:07
Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) ve Tüm Memur -Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Osman Temel, Ramazan ayında belediyelerin düzenlediği etkinlikleri tasvip etmediklerini söyledi.

Ramazan ayının ibadet ayı olduğunu, eğlence ayı olmadığını belirten Osman Temel, "Ramazan ayında belediyelerin yapmış olduğu sözde Ramazan etkinlikleri adı altında yapılan eğlence türü gösterileri ne biz ne de vatandaşlarımız tasvip etmiyoruz. Bırakın vatandaşlarımız Ramazan ayında huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapsın. Özellikle İftar saatinden sonra Erzurum’un her köşesinde şarkılar çalgılar gibi çeşitli sözde eğlencelere yapılıyor. Bunlardan vatandaşlarımız çok rahatsız oluyorlar. Her gün bu konuda bizi çok şikayetler geliyor. Belediyelerimizin bunlara harcamış olduğu para vatandaşlarımızın hizmetine harcanmış olsa daha yararlı olur. Yazık değil mi'" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.