Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halfeti'de yollar onarılıyor

Halfeti'de yollar onarılıyor

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Kaymakamı Mehmet Keklik, 'Halfeti Şehir Girişi Düzenleme ve Güzelleştirme Projesi' kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarının başladığını söyledi.         Halfeti...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 13:58
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi Kaymakamı Mehmet Keklik, 'Halfeti Şehir Girişi Düzenleme ve Güzelleştirme Projesi' kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarının başladığını söyledi.

        Halfeti Kaymakamlığı'nca yürütülen 'Halfeti Şehir Girişi Düzenleme ve Güzelleştirme Projesi' başladı. Proje tamamlandığında yeni Halfeti kent girişinden başlayan çalışmalarla ilçeye modern bir kent görüntüsü kazandırılacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Keklik, ihalesini yaparak hayata geçirdikleri 'Halfeti Şehir Girişi Düzenleme ve Güzelleştirme Projesi'nin, Halfeti-Yaylak Projesinin bir parçası olduğunu kaydetti.

        Yeni Halfeti kent girişi ve çıkışı arası yol uzunluğunun 1.4 kilometre, orta refüj 2 metre ve 8'er metreden iki şerit kilit taşı yol olarak tasarlandığını ifade etti. Projeyle Hükümet Konağı Kavşağı'nda siyah gül heykeli ve şelale yapılmasını da planladıklarını ifade eden Keklik, "İlçemizin modern ve yaşanabilir bir şehir olmasına katkı sağlayarak vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bu önemli çalışmaya destek veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.