Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zorkun’da Ramazan coşkusu

Zorkun’da Ramazan coşkusu

Geçtiğimiz yıllarda sık sık terör olaylarıyla anılan Amanoslar artık yapılan etkinlikler ile gündeme gelmeye başladı.Osmaniye’nin en büyük yaylası olan Zorkun’da ilk kez bir Ramazan etkinliği düzenlendi. Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi’nde,...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 13:37
Geçtiğimiz yıllarda sık sık terör olaylarıyla anılan Amanoslar artık yapılan etkinlikler ile gündeme gelmeye başladı.

Osmaniye’nin en büyük yaylası olan Zorkun’da ilk kez bir Ramazan etkinliği düzenlendi. Zorkun Yaylası Şenlik Tepesi’nde, ilizyonist, ateş şov ve sema gösterileri ile başlayan programda teravih sonrası sahne alan Ahmet Selçuk İlkan’ın konseri gece yarısına kadar devam etti.

Ahmet Selçuk İlkan, “Sayın Belediye Başkanımız bizleri davet ettiğinde tereddütsüz hemen koşup geldik. Biz bu toprakların çocuğuyuz. Adana’da doğdum ve büyüdüm. Bu şiirleri bana bu toprakların insanları yazdırdı. Onların duygularına tercüman oldum. O nedenle sizlere vefa borcum var. Ben bugün Osmaniye’de olmaktan, sizlerle birlikte Zorkun’da olmaktan çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Kısa bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise ilk kez Zorkun yaylasında Ramazan etkinliği düzenlediklerini söyledi. Kara, “Her gün Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediğimiz etkinlikleri bu yıl şehrin 7 ayrı noktasına taşırken bu noktalardan biri olarak da Zorkun’u seçtik. Bu alanı dolduran yayla sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bizi kırmayarak etkinliğimize katılan Ahmet Selçuk İlkan’a da huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Bize unutulmaz bir gece yaşattı.” dedi.

Programa Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.