Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bitlisli ve Silopili çocuklardan Vali Öztürk'e ziyaret

Bitlisli ve Silopili çocuklardan Vali Öztürk'e ziyaret

Antalya’da bulunan Bitlisli ve Silopili çocuklar Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.         Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği organizasyon nedeniyle Antalya’da bulunan...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 13:33
Antalya’da bulunan Bitlisli ve Silopili çocuklar Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü ziyaret etti.

        Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun düzenlediği organizasyon nedeniyle Antalya’da bulunan Bitlisli ve Silopili 13 yaş grubu çocuklar, Federasyon Başkanı Metin Bulut başkanlığındaki heyetle Vali Öztürk’ün konuğu oldu. Ziyarette Metin Bulut, bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri organizasyonda amaçlarının sadece futbol oynamak olmadığını, çocukları kültürel ve sosyal faaliyetlerle kaynaştırarak, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek istediklerini ifade etti.

Bulut, eylül ayına kadar programlarının devam edeceğini bundan sonra Van - Tatvan grubunu misafir edeceklerini belirtti.

Organizasyon hakkında bilgi alan Vali Öztürk, çocuklarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. "Büyük bir emek, büyük bir zahmet ama çocuklar için değer." diyen Vali Öztürk, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.