Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesir'de DP'den AK Parti'ye katılım

Balıkesir'de DP'den AK Parti'ye katılım

DP Balıkesir Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Adıdemir AK Parti’ye katıldı. Parti binasında düzenlenen törende Adıdemir’e rozetini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur taktı. DP eski merkez ilçe başkanlarından Sedat...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 13:02
DP Balıkesir Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Adıdemir AK Parti’ye katıldı. Parti binasında düzenlenen törende Adıdemir’e rozetini, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur taktı.

DP eski merkez ilçe başkanlarından Sedat Ağan ile birlikte partiye giden ve kendisiyle bir süre görüşen Adıdemir’in rozetini takan Uğur, "Hayırlı olsun, aramıza hoşgeldin. Bu rozet takma töreni, Mehmet Adıdemir’e özel oldu." dedi. Törende AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İl Başkan yardımcıları Mehmet Akif Okur ve Osman Sünnetçi, İl Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Kısır ve İsmail Aygül de hazır bulundu. Adıdemir, burada yaptığı konuşmada, "Partinin başarısı için mücadele edeceğim. 2014 yılında yapılacak büyükşehir seçimlerinde partinin neferi olarak görev yapacağım. Her zaman göreve hazırım. Geçmişte elde ettiğim parti tecrübemi, AK Parti saflarında da sürdüreceğim. Benimle birlikte olan arkadaşlarımla beraber AK Parti’nin seçimlerde birinci sırayı alması için elimden gelen mücadeleyi yapacağım. Uğur’un partinin rozetini bana takması gurur verici. Kendisi Balıkesir’in gelişmesi, büyümesi için büyük çaba sarf ediyor." diye konuştu.

Ağan da arkadaşlarıyla birlikte AK Parti saflarında çalışmalarını yürüttüğünü belirterek, "Önümüzdeki günlerde AK Parti’ye bazı arkadaşların katılımlarını sağlayacağız. AK Parti, tüm Türkiye’de olacağı gibi Balıkesir’de de seçimlerde birinci parti çıkacaktır. Büyükşehir belediye başkanlığıyla birlikte merkezdeki ve diğer ilçelerde başarılı olacaktır, başkanlıkları kazanacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.