Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünye'de AK Parti iftar verdi

Ünye'de AK Parti iftar verdi

Ordu'nun Ünye ilçesinde AK Parti teşkilatı, Atakale'de 500’ün üzerinde kişiye iftar verdi.İftarın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, "Böyle güzel bir iftar sofrasında sizlerle bir arada olmak bizleri...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 12:32
Ordu'nun Ünye ilçesinde AK Parti teşkilatı, Atakale'de 500’ün üzerinde kişiye iftar verdi.

İftarın açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, "Böyle güzel bir iftar sofrasında sizlerle bir arada olmak bizleri çok mutlu etti." dedi. Çamyar, "AK Parti, hizmetleri bir dizin halinde sizlere sunmaya devam ediyor. Esas bize lazım olan kardeşlik duygusu, sevgi duygusudur. Onun için Ramazan’ı vesile kılarak birbirimizi daha çok sevmeye, daha çok anlamaya ve hiç kimseyi dışlamadan bir bütün halinde Ramazan ayının ruhunu kavramaya çalışmalıyız. Sevgi bizim tükenmeyen manevi sermayemizdir. Cenap Şahabettin diyor ki; 'Yalnız seni sevenleri sevmek sevgi değil, değiş tokuştur sadece.' Evet biz bizi sevmeyenleri de sevmeyi öğrenmeliyiz. Gerçek fetihler kara parçalarını almakla değil, kalpleri fethetmekle mümkündür. Biz kalpleri fethetmek için mücadele etmeliyiz. Onun için iftarımızın adını gönülden gönüle Ünye koyduk. Sevgiyle kalın." diye konuştu.

Yemekte konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ramazan ayının bereketin bol olduğu müstesna bir ay olduğunu hatırlatarak, bunun hazzını sonuna kadar almaya çalıştıklarını söyledi. Akyol, şöyle konuştu: "Bizler AK Parti ailesi olarak Ramazan’dan ne beklediğimizi çok iyi biliyoruz. Ramazan bizim bundan sonraki beklentilerimiz için de hayırlı zaman, hedeflerimiz için de inşallah güzel bir milat olur. Burada teşkilatımızın güzel çalışmasıyla programıyla bir aradayız. Ordu hakikaten güzel şeylere gebe. Güzel gelecekler vadediyor. Pankartlardan da anlaşılacağı gibi Ordu Ünye hazır. İnşallah büyükşehir ile beraber biz de hazırız. Hep beraber büyükşehirde 6 -7 ay sonra el ele istediğimiz hedefe ulaşacağız. Sizlerin aşkı gayreti Ordu’yu başarılı kılacak. Bu başarı bir insanın nefsini tatmin etme başarısı değil. Bu başarı kendini övme başarısı değil. Bu başarı tüm Ordulu hemşehrilerimizin. 750 bini Ordu’da yaşayan, bir o kadarı da başka memleketlerde yaşayan Orduluların refahı ve mutluluğu için bir başarıdır. Hepinizin Ramazan’ını tebrik ediyor ve güzel geçmesini diliyorum."

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ise "Burada bu sorumluluk anlayışının Ramazan ayının üzerimizdeki etkisini fark ettiğimizin ifadesi olarak burada birlikteyiz." ifadesini kullandı. Şahin, şöyle devam etti: "Bu akşam mevut ilçe yönetimimiz hizmet sorumluluğunu ve bayrağını devir aldığı kendinden önceki partimize dolayısıyla şehrimize, insanlığa hizmet etmek için çok değerli görevler yapmış, sorumluluklar üstlenmiş gönül insanı siz değerli arkadaşlarımızı hatırlayarak sizlere bir anlamda mütevazı bir teşekkürde bulunmak üzere bu akşamı oluşturmaya çalıştılar. Bu akşamın niyeti, çıkış yolu son derece halisane, son derece samimi ve insani bir davranış. Bu akşam bir anlamda Ramazan ayının bize hatırlattığı ve bize kazandırmaya çalıştığı güzel duygulardan, özelliklerden birisi olan vefa duygusunun hayata geçirildiği olmakta ve bu özelliği taşımakta. Bir anlamda vefanın gereğini, birlikteliğini ortaya koyan, samimiyetin karşılığının unutulmadığının ifadesi olarak, bir vefalı davranış olarak, sizlerin katılımıyla, sizlerle birlikte, çok değerli farklı dostlarımızın konuklarımızın katılımıyla bu program oluştu. Ünye’de her toplantının kendine has özelliği vardır. Her toplantı akıllarda kalır, hatıralarda kalır, kalacak derecede önemlidir. Her kuruluşumuzun yaptığı her siyasi partinin yaptığı toplantı önemlidir. Partimizin de yaptığı toplantı netice itibariyle bu şehrin sosyal ve siyasal hayatına katkı anlamında yapılan bir toplantıdır. Bu toplantı partimizin ev sahipliğiyle olmakla birlikte bir şehir toplantısıdır, şehrin tamamını, her kesimi ve her kesimin temsilcilerinin katılımını arzu eden ve muhatap alan bir toplantı olarak gerçekleşti. Asıl katılımcılarımızın partimize ve bu şehre, bu şehrin konularına hizmet etmiş, çözüm üretmek için gayret emiş arkadaşlarımız hatırlanarak buraya davet edilmiş olmalarını hedeflemekte. Sizlerle birlikte bu akşam hakikaten Ramazan ayının mahiyetine uygun bir toplantı gerçekleşmiş oldu."

İftara AK Parti Ordu Milletvekilleri İdris Naim Şahin, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Mustafa Hamarat, İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, İl Başkanı Hüseyin Akyol, eski AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, belde ve belediye başkanları ve 500’ün üzerinde vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.