Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon CHP'ye yakın

Bodrum Belediye Başkanı Kocadon CHP'ye yakın

Demokrat Partili (DP) Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi CHP'ye mi geçiyor iddialarını gündeme getirdi. Muğla'nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un önceki gün CHP Genel...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 13:12
Demokrat Partili (DP) Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi CHP'ye mi geçiyor iddialarını gündeme getirdi.

Muğla'nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un önceki gün CHP Genel Merkezi'nde Kılıçdaroğlu ile yaklaşık üç saat süren bir toplantı yaptığı öğrenildi. Kocadon'un önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde DP'den mi yoksa, CHP'den mi aday olacağı netlik kazanmazken, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk görüşmenin içeriği konusunda bilgi sahibi olmadığını ifade etti. Öztürk, "Bodrum Belediye Başkanı Kocadon Genel Başkanımızdan randevu talep ederek görüşme gerçekleşmiş. Görüşmenin içeriği konusunda bilgi sahibi değiliz. Bodrum'un sorunları da olabilir, üyelik de olabili? Partimizin tüzüğü açık. Önce üyelik başvurusu yapılır. Üyelik başvurusu yapılıp yapılmadığı da çarşamba günü yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısında ortaya çıkar. Eğer üyelik başvurusu yapıldı ise parti meclisinde kabul edilip edilmeyeceği tartışılır. Bunun dışında adaylık başvurusu için de izlenecek yol bellidir. Tüzük ne gerektiriyorsa o yapılır." dedi.

Kocadon'un danışmanlarından Özay Kartal ise "Görüşme çok olumlu ve ileriye dönük sıcak mesajlarla geçti. Ancak Kocadon'a henüz CHP rozeti takılmadı. Önümüzdeki günlerde detaylar üzerinde konuşulup bu değerlendirme gerçeğe dönüşebilir." şeklinde konuştu.

Öte yandan AK Parti ve MHP'nin Bodrum'da yerel seçimler için birlikte hareket ettiği yönündeki iddialar üzerine Kocadon'un CHP'den belediye başkan adaylığı için CHP Genel Başkanı ile görüştüğü ileri sürülüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.