Dolar 34,2691
%0.09
Euro 37,6687
%0.1
Altın 2.914,590
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan: CHP benim yuvam, nasıl kızarım

Tartan: CHP benim yuvam, nasıl kızarım

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan CHP ile herhangi bir sorunu olmadığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 03.03.2014 - 11:04
              İZMİR  -Demokratik Sol Parti (DSP) Konak adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan CHP ile herhangi bir sorunu olmadığını söyledi.  Tartan, ‘Ben insan hakları, özgürlük ve dayanışma siyasetçisiyim. CHP ile hiçbir sorunum yok. Yüzlerce arkadaşım arayıp (yanındayız) diyorlar. Yapılan haksızlık ortada. İnsanlar kime oy verecekleri konusunda kararsızdı. Ben çıkınca toplum rahatladı” dedi.
            Demokratik Sol Parti’nin  Ecevit’in Partisi ve kardeş parti olduğunu hatırlatan Tartan, aralarında çok değerli insanların bulunduğunu söyledi.
Demokrasi ve Atatürk mücadelesini birlikte verdiklerini söyleyen Tartan,” Kavga değil, sevgi var. Benim adamım, benim oğlum değil, biz ve bizler varız’ dedi.
CHP ile hiçbir sorunu bulunmadığını yineleyen Tartan şöyle konuştu:
            “Çok değerli dostlarım var, kurucusu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk var. Ancak öyle bir yapı oluşturuldu ki, ne Atatürk değerleri, ne altıok ilkeleri, ne de insana saygı kalmadı. Üç – beş kişi bu önemli yapıyı kendilerinin çiftliği gibi görüyor. Ben CHP’den ayrıldım, çünkü O’nun geleceğine sahip çıkıyorum. Burası benim yuvam. Ayrık otları nasılsa temizlenecek, hepimiz yeniden buluşacağız. CHP’ye, geçmişine, birçok yöneticisine, kurumsal kimliğine saygım büyük. Ama ayrılmasaydım hem kendime, hem beni seçen yüzbinlerce insana da haksızlık etmiş olacaktım.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.