Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan: “Her zaman yanınızdayım”

Tartan: “Her zaman yanınızdayım”

Kemeraltı Derneği Başkanı İlyas Gönen ve derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri, çarşı tarihinin son yıllarda “ençok yatırım yapan ve ziyaret eden” Başkan ünvanını da alan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 30.11.2012 - 11:31
İZMİR -Geçtiğimiz günlerde yönetime yeni seçilen Kemeraltı Derneği ve esnafını ziyaret eden Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a Kemeraltı Derneği Başkanı İlyas Gönen ve yeni yönetim kurulu üyeleri teşekkür ziyaretinde bulundu. Gönen, “Konak Belediyesi ile çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Kemeraltı’nda düzenlediğimiz Alışveriş Günleri’nde başkanımız sayesinde esnafımız memnun kaldı. Dernek olarak Konak Belediyesi ile olan tüm projelere açığız.” dedi.
Başkan Tartan, Kemeraltı’nın İzmir için çok özel bir yer olduğunu ve tek bir AVM tanıdığını onun da tarihi Kemeraltı Çarşısı olduğunu söyledi. Tarihi geçmişiyle, kuşaklar boyu ticaret yapan esnafıyla Kemeraltı’nın İzmir’in en önemli AVM’si olduğuna dikkat çeken Başkan Tartan, “Başta Kemeraltı Derneği Başkanı İlyas Gönen ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Kemeraltı için el birliğiyle çalışacağımıza ve destek olacağımızın sözünü verebiliriz. Yılbaşında ortak şenlik yapıyoruz. Yılbaşı alışveriş şenliğinde herkesi Kemeraltı’na bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.