Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tartan'dan Kocaoğlu yorumu: Adaylığı...

Tartan'dan Kocaoğlu yorumu: Adaylığı...

İZMİR’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, bu göreve Aziz Kocaoğlu’nun yeniden aday gösterilmesine kırılmadığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.12.2013 - 14:36
İZMİR - Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Vekilim TV’ye yaptığı açıklamada, Kocaoğlu’nun gereksiz yere gereksiz suçlamalarla yargılandığını, haksızlığa uğradığını belirterek, kendisinin aday adayı olurken bir iddiayı ve heyecanı ortaya koyduğunu, verilen kararı saygı duyduğunu ifade etti. Tartan şunları söyledi:

“Hiç kırık değilim. Aziz Bey 10 yıldır başkan. Elbette onun hakkı vardır. Yapacağı şeyler vardır, karar kendisinindir, saygı duymak zorundayız. Sonuçta 10 yıldır bu mücadelenin içinde. Doğrulukların içinde oldu, haksızlıklara uğradı. Gereksiz yere gereksiz suçlamalarla yargılandı. Onun için ben en küçük kırıklık duymuyorum. Bu demokratik mücadeleydi. Ben bir iddiayı heyecanı ortaya koydum. Genel Başkan ve Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi’nin kararı Kocaoğlu lehine oldu. Ben hep söylüyordum. Kocaoğlu’nun adaylığı beni hiç rahatsız etmez,  hakikaten rahatsız etmiyor. Kendisine başarılar diliyorum. Üzerimize düşen bir şey varsa her zaman yaparız.”

Net kararım yok
Tartan, İzmir Baro Başkanlığı’ndan istifa ederek, Konak aday adayı olan ve Kocaoğlu’ndan destek aldığı öne sürülen Sema Pekdaş için de şöyle konuştu:

“Bu konuda temel değerlendirmeyi Aziz Bey yapacaktır. Ben şöyle bakarım, halkın istemi önceliklidir. Halk kimi isterse o gelir. Nitekim bizim adaylık sürecimizde kamuoyu araştırması yapıldı ve ağırlıklı olarak Aziz Bey çıktı ki onu değerlendirdiler. Ama Binali Bey ve benim de anketlerde yüksek oy aldığımı biliyorum. Benim yeniden Konak Belediye Başkanlığı’na devam etmemi isteyenler var. Ben değerlendireceğim. Kafamda net bir karar yok. Bu süreci hep birlikte değerlendireceğiz. Tepeden inmeci klişeci yaklaşımlarla hep kaçınmışımdır. Partimin ve halkımın görevlendireceği her alanda hizmet ederim. Hizmetten kaçmadım bundan sonra da kaçmam. Bir görev verilirse nerede olursa olsun yerine getiririm.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.