Dolar 34,2364
%-0.01
Euro 37,6381
%0.1
Altın 2.911,310
%0.06
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taşer:“10 yıllık karneleri zayıf dolu”

Taşer:“10 yıllık karneleri zayıf dolu”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murta Taşer, yoğun programlı seçim çalışmalarına devam ediyor. İlk önce Selçuk’ta hemşehrileriyle buluşan Taşer, daha sonra da MHP’nin TBMM grup başkanvekili Oktay Vural ile birlikte Buca’da yemekli bir toplantıya katıldı. Taşer Toplantıda “AKP adayının da CHP adayının da 10 Yıllık İzmir karneleri zayıfla dolu, bütünlemeye bile kalamayacaklar, İzmirli hemşehrilşerim onlara direk tasdikname verecek” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 02.03.2014 - 12:18
İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına devam ettiği Selçuk’ta İZBAN müjdesi verdi. İzmir’de ulaşım konusunda kendisiyle kimsenin yarışamayacağını ifade eden Taşer, İZBAN’ı Selçuk’a ulaştıracaklarını söyledi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan adayı Levent Görür ile pazaryeri esnafını gezen Murat Taşer’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.  Taşer turistlere Türklüğün sembolü bozkurt işaretini yaptırdı. Vatandaşlarla çok sayıda fotoğraf çektirdi. AKP’nin ve CHP’nin adaylarının sokakta gezemediğini belirten vatandaşlara, Taşer, samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti. Selçuk’un köklü bir tarihe sahip olduğunun altını çizen Taşer, “İzmir’e gelen turist maalesef İzmir’i istediği gibi gezemiyor. Turizmi geliştirecek altyapıya sahip ulaşım İzmir’de yok. Bunun sorumlusu 11 yıldır metroyu bitirmeyerek vatandaşa eziyet eden Kocaoğlu ile İzmirlileri oy karşılığı hizmet yapmakla tehdit eden iktidardır. Bizim ulaşımdaki hizmetlerimiz ortada. Göreve gelir gelmez İZBAN’ı Selçuk’a kavuşturacağız. Bu güne kadar bunu yapmayan zihniyet köhne bir zihniyettir. Bu köhne zihniyetin temsilcileri de AKP ve CHP’dir” diye konuştu.” dedi.
 
Ulaşımda yapacakları hizmetler ile İzmir’e yeni ufuklar açacaklarını söyleyen Taşer, CHP’nin ulaşımdaki ‘Avrupa standartlarındaki otobüsler bizde’ sloganını eleştirerek, “ESHOT’ta İZULAŞ’ta hala kliması olmayan otobüsler var. Sloganlarla halkı kandırmak acizliktir” şeklinde konuştu.
 
Akşam saatlerinde partisinin Buca ilçe teşkilatı tarafından tertip edilen yemekli toplantıya, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İl Başkanı Necat Karataş, Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli ve İlçe Başkanı Ali Karakuş ile birlikte katılan MHP İzmir Büyükşehir Adayı Murat Taşer  konuşmasında rakiplerini eleştirdi.
 
10 yıllık karneleri zayıfla dolu
 
Rakip iki siyasi partinin adayını da yaptıklarıyla eleştiren Taşer, “AKP adayının da CHP adayının da 10 Yıllık İzmir karneleri zayıfla dolu, bütünlemeye bile kalamayacaklar, İzmirli hemşehrilşerim onlara tasdikname verecek. CHP’li adayın on yıldır yönettiği İzmir’e bakın ne verd? İzmir’de değişen ne va? Hayatımızı kolaylaştıran, trafik, çöp ve atık su problemlerimizi çözen n4e va? AKP adayına gelince, İzmir’i geri bıraktırmak için elinizden geleni yaptınız, şimdi İzmir’i istiyorsunuz! İzmir’i bir çatışma alanına çevirdiniz, değerleriyle dalga geçtiniz, şimdi oy istiyorsunuz. Bu karneyle, bu öz geçmişle alacağınız şimdiden belli. Birinizi Ankara’ya diğeriniz diğerinizi de CHP’ne göndereceğiz. Diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.