Dolar 34,2081
%0.08
Euro 37,9076
%-0.49
Altın 2.927,770
%1.1
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı, Bucalı Öğretmenleri unutmadı

Tatı, Bucalı Öğretmenleri unutmadı

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler günün de Buca’da eğitim veren öğretmenlerin yanında olan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, düzenlediği Öğretmenler Günü resepsiyonunda eğitimcilerle bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 25.11.2012 - 11:12
İZMİR-  Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Okur, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Dere, CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Engelliler Derneği, Buca Kent Konseyi, emekli öğretmenler, Semt Evi öğretmenleri ve Buca’da görev yapan çok sayıda öğretmenler katıldı.

Gecede Başkan Ercan Tatı’nın göreve geldiği andan itibaren eğitim dostu olduğunu ve okullara kattığı değerin önemine değinen Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Okur, “Başkan Tatı, İzmir içerisinde okullara en çok yardım eden ve etmeye çalışan bir belediye başkanı. Onun insan sevgisi, çocuk sevgisi, öğretmen sevgisinin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Tüm fedakarlıklarından kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Göreve geldiği andan itibaren Buca içerisinde yer alan tüm okullara elini uzatan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, öğretmenler günün de eğitimcilerle bir arada olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Eğitimci bir aileden geldiğini de ifade eden Tatı, “Öğretmenler gününüzü kutluyorum. Biz bu saygı ve sevgiyle büyüdük. Öğretmenin kutsallığına sonuna kadar inanan bir aileden geliyorum. Ben 76 tane okulun 76’na da girmek için mücadele ediyorum. Bundan önce giderilemediyse, girmeyenler düşünsün ama ben girdim, gireceğim. Üniversitelere gireceğim. Bunun yanın da camilere de gireceğim arkadaşlar. Okullarda da fiziki şartları en iyi yapana kadar mücadelemi sürdüreceğim. Bugün de bizleri bugünlere getiren yetiştiren öğretmenlerimizin günü. Siz değerli insanlarla bir arada olmak bana güç ve gurur veriyor. Hepinizin ellerinden öpüyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.