Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı, Kadir Gecesinde Bucalılarla sahur yaptı

Tatı, Kadir Gecesinde Bucalılarla sahur yaptı

Müslüman alemi için büyük önem taşıyan Kadir Gecesi’nde Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bucalı yurttaşlarla birlikte sahur yaptı. Ramazan Ayında her gün verdiği bin kişilik iftar ocaklarıyla vatandaşlarla buluşan Başkan Ercan Tatı, bu ay içerisinde gerçekleşen Kadir Gecesi'ni de unutmadı. Buca Belediyesi önünde Kadir Gecesi’ne özel düzenlediği sahur gecesine katılan Başkan Tatı, sahur için gelen vatandaşlara kumanya dağıttı. Kumanya dağıtımının sonrasında Tatı, katılanlara Kuran-ı Kerim ve Atatürk’ün Nutuk CD’sini armağan etti.

  • Ege Postası
  • 04.08.2013 - 09:33
İZMİR- Ramazan ayında iftar yemekleri ve Ramazan Festivali ile Bucalılara değişik ve bereketli bir ay yaşatan Başkan Tatı, tüm Müslüman aleminin de Kadir Gecesi'ni kutladı. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in peygamber efendimize indirilişinin gerçekleştiği gün olarak her yıl yaşatılan Kadir Gecesin de Tatı, "Kutsal gün ve Bayramlarımızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Paylaşmanın yanında bugünlerimizi hatırlatarak, yaşatıyoruz. İslam alemi için önemi olan bir gün içinde bir aradayız. Kur'an'ın, Allah tarafından peygamber efendimize indirildiği gün. Böylesine kutsal bir gecede vatandaşlarımızla sahur yapıyoruz. Ramazanın birlik ve beraberliğini bu sahur gecesinde de yaşıyoruz" dedi.
Başkan Tatı, Kozağaç Mahallesi 222/3 sokak’taki Mahalle kahvehanesinde düzenlenen sahura katıldı. Esnaf ve Mahalle halkının uzun yıllardır neredeyse geleneksel hale getirdikleri sahur buluşmalarına bir kez daha katılan Tatı, yurttaşlara yanında getirdiği kumanyaları dağıttı.



Daha öncede mahallelilerle sahur da buluşan Tatı, Mübarek Ramazan ayında mahallelinin yaşlısıyla ve genciyle bir araya gelerek Ramazan’ı yaşatmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu. 


Daha sonra Buca Belediyesi görevlileri Buca’da yer alan Baha Yörük Camii’nde Kadir Gecesi için toplanan vatandaşlara Kuran-ı Kerim ve Atatürk’ün Nutuk CD’si’ni armağan ettiler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.