Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tavşanlı Belediyesi personeli iftarda buluştu

Tavşanlı Belediyesi personeli iftarda buluştu

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi. Belediye, tüm çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi. Çalışanlar arasınındaki kırgınlıkların aradan kaldırılması için böyle bir organizasyon düşündüklerini...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 10:44
Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi.

Belediye, tüm çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi. Çalışanlar arasınındaki kırgınlıkların aradan kaldırılması için böyle bir organizasyon düşündüklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Birim amirleriyle görüştük. Bazı çalışanlarımızın arasında kırgınlıklar olduğunu öğrendik. Bu kırgınlıkların aradan kalkması için bütün personelimizi iftarla bir araya getirmek istedik. Kırgınlıklar aradan kalksın istiyoruz." dedi.

Levent Restoran'da verilen iftara Belediye Başkanı Mustafa Güler başta olmak üzere tüm birim amirleri ve çalışanları katıldı. Ramazan'ın bereket ayı olduğunu belirten Güler, "Dargınlıklar küskünlükler varsa ortadan kaldırılması demektir. Personelimiz arasında zaman zaman yaşanan kırgınlıklar var. Bu vesile ile benim bildiğim bazı arkadaşlar var. Yarından tezi yok kendi arasındaki küsgünlüğü, kırgınlığı kaldırsın ve Ramazan'ın bereketini yaşamaya çalışsın." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.