Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yozgat Bozok Bereket Kervanı 2 bin kişiye iftar verdi

Yozgat Bozok Bereket Kervanı 2 bin kişiye iftar verdi

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve 'Gönül sofrasında sizlerle' sloganıyla yola çıkan 'Bozok Bereket Kervanı', ildeki Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeğini verdi. İftar yemeğine katılan...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 03:33
Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve 'Gönül sofrasında sizlerle' sloganıyla yola çıkan 'Bozok Bereket Kervanı', ildeki Cumhuriyet Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeğini verdi.

İftar yemeğine katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, iftar sonrası yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değinerek Yozgat’ta böyle coşkulu bir iftarın ilk defa yapıldığını söyledi. Yozgat’ın eski adının Bozok olduğunu hatırlatan Bozdağ, etkinliğe 'Bozok Bereket Kervanı' ismini koyan Vali Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer’e teşekkür etti.

Vali Abdulkadir Yazıcı’da Yozgatlılarla gönül sofrasında buluşmak için Bozok Bereket Kervanı ile yola çıktıklarını söyledi. Bozok Yaylası’nın en ücra köşesine kadar bereket kervanının gideceğini vurgulayan Vali Yazıcı, "Düzenleyeceğimiz iftar programlarında, Yozgatlılarla gönül soframızda buluşacağız” dedi. Belediye Başkanı Yusuf Başer ise bin 700 kişilik yemek hazırladıklarını ifade ederek, "Soframızda bereket oldu. Çokluk oldu. Bereket kervanımız sadece ilimizde değil tüm ilçelerimizde değişik günlerde olacak. İkramlarımız devam edecek" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.