Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tavşanlı Orman İşletme Müdürü tutuklandı

Tavşanlı Orman İşletme Müdürü tutuklandı

Kütahya'nın Tavşanlı Orman İşletme Müdürü rüşvet iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı. Edinilen bilgilere göre 4 aydır Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında...

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 00:08
Kütahya'nın Tavşanlı Orman İşletme Müdürü rüşvet iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre 4 aydır Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında aralarında Orman İşletme Müdürü'nün de bulunduğu iki kişi rüşvet aldığı ve görevi kötüye kullandığı gerekçesi ile takip altına alındı.

Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından gece yarısı düzenlenen operasyonla Orman İşletme Müdürü ile iki işletme görevlisi 'Rüşvet ve Görevi Kötüye Kullanma' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Tamamlanan tahkikat evraklarının ardından adliyeye sevk edilen İşletme Müdürü ile iki kişi Cumhuriyet Savcısına verdikleri ifadenin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından Orman İşletme Müdürü Suat Göksel Gökçayır, 'Rüşvet Almak ve Görevi Kötüye Kullanma' suçundan tutuklanarak Kütahya E Tipine gönderildi. Diğer iki kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.