Dolar 34,1311
%0.1
Euro 37,9969
%-0.25
Altın 2.884,570
%0.33
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tecavüz zanlısının evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız daha bulundu

Tecavüz zanlısının evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız daha bulundu

Mersin'de bir aydır kayıp olan 16 yaşındaki kız çocuğuna kayalıklarda tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız çocuğu daha bulundu.Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 14:43
Mersin'de bir aydır kayıp olan 16 yaşındaki kız çocuğuna kayalıklarda tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan şüphelinin evinde Kocaeli'nden kaçan bir kız çocuğu daha bulundu.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mersin'de bir aydır kayıp olarak aranan 16 yaşındaki M.B. adlı kız çocuğunun tecavüze uğradığı iddiasıyla polise başvurmasıyla ilgili çalışma başlattı. Polis, arkadaşlık kurma bahanesiyle kandırdığı M.B.'ye deniz kenarındaki kayalıkların üzerinde tecavüz ettiği iddia edilen şüphelinin 23 yaşındaki Ü.A. olduğunu belirledi. Araştırma yapan ekipler, başka suçlardan da arandığı için Ü.A.'nın evine gitmediğini tespit ederek pusu kurdu. Yapılan takip sonucu Ü.A. evine yakın bir yerde yakalandı. Ü.A., 'Cinsel istismar' ve 'Yağma' suçlaması iddiasıyla sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Zanlının kaldığı yerde Kocaeli'nde kayıp olarak aranan 16 yaşında T.T. adlı bir kız çocuğu daha bulundu. T.T.'nin ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.