Dolar 34,2201
%0.04
Euro 37,8255
%0.14
Altın 2.926,830
%-0.09
Bist-100 9.066,00
%-3.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekbaş’ı yanlış yönlendirdiler

Tekbaş’ı yanlış yönlendirdiler

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar hem Aziz Kocaoğlu’na hem de AK Parti İzmir İl Başkanlığı koltuğuna oturan Abdullah Tekbaş’a yüklendi

  • Ege Postası
  • 04.09.2012 - 14:11
 HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Kenan Çakar katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çakar, Aziz Kocaoğlu Piriştina’dan aldığı mirası tüketti. Ve geçmişte bunlar gelirse özel yaşamınıza müdahale edecekler bunlar İzmir’i cezalandırıyorlar, gibi aslı astarı olmayan söylemleri bir dönem İzmir halkı kabul etti ve oyunu verdi” diye konuştu.

İZMİR HİZMETE SUSAMIŞ DURUMDA

Kenan Çakar “halen beceriksizlik halen bahane bitmiyor, İzmir hizmete susamış durumda, İzmir’in yolları orta Anadolu’nun kasabanın yollar gibi, İzmir bir asfalt ihalesi yapamayan zihniye mahkûm değil. 100 trilyon liralık metro inşaatına 400 trilyon para harcayıp bir tek istasyon açamıyorsanız bu işi beceremiyorsunuz demektir.  8 yılda 32 katrilyon yönetti, Buradan İzmirlilere sesleniyorum, Allah akına elinizi vicdanınıza koyun  AKP’yi MHP’yi CHP’yi bir kenara bırakın 32 Katrilyonluk ne yapmış” diye sordu.

ÇAKAR CHP’YE YÜKLENDİ

CHP’nin muhalefet anlayışını yerden yere vuran Çakar “eğer Türkiye’de birisinin yarattığını eleştirerek birisinin eksini söyleyerek iktidar olunsaydı Türkiye’de CHP’den en büyük iktidar adayı olmazdı. Aynı muhalefet anlayışı ile sürekli yapılanları eleştirerek, sürekli bahane bulan sürekli bir yerlerden nasıl bir şeyler bulur karıştırırım, anlayışı ile siyaset CHP’de Türkiye genelinde yüzde 21 ile 30 arasından yukarı gitmedi” diye konuştu.

 TEKBAŞ’I YERDEN YERE VURDU

İl Başkanlığı seçimlerinde İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın rakibi olan ve seçimi farklı kaybettikten sonra, İl seçim kuruluna yaptığı itirazdan sonra Akay’ın adaylığını düşürdükten sonra İl Başkanlığı Koltuğuna oturan Abdullah Tekbaş’ı sert sözlerle eleştiren Çakar şunları söyledi.

“İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın verdiği delege yemeğinin yapıldığı saatte delegelere 5 mesaj atıp onların kafasını karıştıranların insan psikolojisinden bilmeyen insanların “buraya acele masaj yolla oradakiler okusun”  bunlar delegeyi rahatsız eder. Bizim kafamız bu kadar mı çalışmıyor,  5 tane masaj gelince ben fikrimi mi değiştireceği? Ya da “falancanın şu açığı var. Falanca ile ilgili internet sitesinde, gazetede bu haber var, bunu okuyun” diyerek mesaj atmakla bu iş olmaz. Bu Abdullah Tekbaş’ın danıştığı insanların onu yanlış yönlendirmesi sonucu ortaya çıkan fotoğraf.  Belki de sadece  “ ben İzmir’de AKP partiyi iktidara yapmak istiyorum, onun içinde adayım benimde güçlü bir ekibim var, onlarla şu programları hayata geçireceğim, ak partiyi iktidara taşıyacağım başka da bir şey söylemeyeceğim” diyerek yola çıkmış olsaydı. Belki de daha fazla oy alır ve belki de seçimi kazanırdı. Siyaset doğru okumak lazım, Siyaset birilerini karalayarak kazanılan bir şey değil. Siyaset ancak, kendini doğru anlatarak kazanılan bir şey. 

Adalet ve Kalınıma Partisi mahalleden gelip Genel Başkana kadar, kurumsal kimliğini oluşturmuş bir partiyiz. O neden ile bu yaşanan tabloda yukarıdan aşağıya kadar bu sorunu çözümü için genel merkezimizi doğru bir karar verecektir. Telaşa gerek yok AK Parti bu konuyu problemsiz çözecektir. AK Parti çok büyük bir aile hoşgörüsü çok büyük bir aile bu koynu hoşgörüsü ile en kısa zamanda çözecektir. İzmirli bize oy vermek için bahane arıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.