Dolar 34,1987
%0.05
Euro 37,9856
%-0.29
Altın 2.913,600
%0.61
Bist-100 9.567,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekerlekli sandalyelerine kavuştular

Tekerlekli sandalyelerine kavuştular

Çiğli Belediyesi tarafından iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi. Doğuştan engelli 8 yaşındaki Doruk Tural ile şeker hastalığı nedeniyle bir ayağını kaybeden Hüseyin Yüksel’e tekerlekli sandalyeleri evlerinde teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 16.10.2012 - 10:54
 İZMİR -Yüksek şekerden dolayı bir ayağını kaybeden, diğerini de kaybetme riski taşıyan Hüseyin Yüksel, geçtiğimiz günlerde tekerlekli sandalye talebi için belediyeye başvurdu. Yine aynı günlerde Doruk’ın annesi Nihal Tural da engelli çocuğu için tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Çiğli Belediyesi İki adet tekerlekli sandalyeyi kısa sürede temin etti ve sandalyeler Başkan Yardımcısı Hacı Baydar ile Meclis Üyesi Mikail Polat tarafından sahiplerine teslim edildi.

Şeker hastalığı nedeniyle ayağını kaybetmenin üzüntüsünü dile getiren Hüseyin Yüksel, “Şeker hastalığını uzun yıllardır çekiyordum. O kadar yükseldi ki bir ayağımı kaybettim. Diğerinde de ciddi sıkıntı var. Tekerlekli sandalye için Çiğli Belediyesi’ne başvurdum. Bir hafta içinde geldi. Bu kadar kısa süre içinde geldiği için çok mutluyum” diye konuştu.

Doruk’un annesi Nihal Tural da bu kadar kısa zamanda tekerlekli sandalye sağlayan belediyeye teşekkürlerini ileterek, “Sandalyeye çok ihtiyacımız vardı. Bizim bu önemli eksikliğimizi giderdiği için belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.