Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Temizliğe toptan çözüm

Temizliğe toptan çözüm

“Daha Temiz Bir Karşıyaka” için Toptan Çözüm ekipleri gece gündüz demeden çalışıyor. Karşıyaka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde beş yıl önce oluşturulan ekipler, çöp toplama, cadde ve sokak yıkama gibi günlük işlerin dışında, mahallelerde topyekun temizlik yapıyor.

  • Ege Postası
  • 24.09.2012 - 13:59
 İZMİR-  Her gün rutin göreve çıkan temizlik ekiplerinin dışında oluşturulan özel “Toptan Çözüm Ekipleri”nin her biri 10’ar kişiden oluşuyor. Karşıyaka’nın her bir mahallesi için birkaç günlük programlar çıkartan ekipler, muhtarların yönlendirmesi doğrultusunda en çok şikayet alan bölgelerde çalışıyor.

 Toptan Çözüm Ekipleri mahallelerde en fazla şikayet alan bahçe ve moloz artıklarını, boş arsalara bırakılan eski eşyaları topluyor; sokakları süpürüp, yıkıyor. Dere kenarları, parklar gibi özel bakım isteyen alanlarda yine Toptan Çözüm ekipleri tarafından büyük bir özenle temizleniyor.

 Yaklaşık beş yıldır Karşıyaka’da devam eden uygulama ile kentin 25 mahallesi, günlük temizliğin dışında, belirli aralıklarla kelimenin tam anlamıyla “dip köşe” temizleniyor. Uygulamadan bir hayli memnun kalan vatandaşlar Belediye Başkanı Cevat Durak’a “teşekkürlerini” her fırsatta dile getiriyor.

 Mahallelerinde benzeri şikayetleri olanlar Halkla İlişkiler birimine 399 40 05 numaralı telefondan veya Belediye İnternet sitesinden (

www.karsiyakabel.com.tr) haber vermeleri durumunda ekipler istenilen bölgeye yönlendirilebiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.