Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terim: İkinci yarı daha iyi oynadık

Terim: İkinci yarı daha iyi oynadık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hazırlık karşılaşmasında Porto'yu 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıdaki oyundan memnun olduğunu söyledi.Emirates Cup 2013 turnuvası kapsamında Porto...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 19:14
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hazırlık karşılaşmasında Porto'yu 1-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıdaki oyundan memnun olduğunu söyledi.

Emirates Cup 2013 turnuvası kapsamında Porto ile karşılaşan sarı kırmızılılar rakibini 1-0 yendi. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, takımın performansını değerlendirdi. İlk yarı Porto’nun Galatasaray’dan daha iyi olduğunu belirten Terim, “İkinci yarı Porto’nun geride oynamasını sağladık, böylece çok daha iyi bir performans yakaladık.” dedi.

İyi bir hazırlık maçı oynadıkların söyleyen Terim, ilk yarıdaki performanslarını düşük bulduğu oyuncularını ikinci yarıdaki istekli oyunlarından dolayı kutladı.

Futbol adına sahada uygulamak istedikleri prensipler olduğunu söyleyen teknik adam, önemli olanın bunlardan ödün vermemek olduğunu dile getirdi. İleride oynamak, orta sahanın markaj görevini yapması, hücumlarında topun arkasında olması, ayağa pasın küçük hatalarla bozulmaması gibi prensiplerin yerine getirilmesi halinde takımın daha iyi oynadığını dile getirdi.

Galatasaray, Emirates turnuvasında yarın saat 18:20'de Arsenal ile karşılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.