Dolar 34,0625
%0
Euro 37,9862
%0.21
Altın 2.808,200
%0.19
Bist-100 9.774,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Terör operasyonunda kaçak sigara ele geçirildi

Terör operasyonunda kaçak sigara ele geçirildi

İstanbul'da terör örgütü üyelerine yönelik art arda yapılan iki operasyonda ele geçirilen malzemeler Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan aramalarda tabancalar, molotof bombası yapımında...

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 13:40
İstanbul'da terör örgütü üyelerine yönelik art arda yapılan iki operasyonda ele geçirilen malzemeler Emniyet Müdürlüğü'nde sergilendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan aramalarda tabancalar, molotof bombası yapımında kullanılan malzemeler ve çok sayıda kaçak sigara ele geçirilmişti.

Önceki gün yapılan operasyonda 17, dün yapılan operasyonlarda da 7 olmak üzere toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarla ilgili bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde açıklama yapıldı. Arama yapılan adreslerde ele geçirilen suç unsurları da basın mensuplarına gösterildi.

Aramalarda ele geçirilen malzemeler arasında 15 bin paket kaçak sigara, 3 tabanca, molotof yapımında kullanılan malzemeler, baretler ve maske gibi malzemeler buluyor. İstanbul'daki farklı ilçelerde eş zamanlı olarak yapılan şafak operasyonları ile gözaltına alınan 24 şüphelinin de emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.