Dolar 34,1473
%0.15
Euro 38,0773
%-0.04
Altın 2.882,380
%0.26
Bist-100 9.959,00
%0.6

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tire’de vahşet: Bayan arkadaşını öldürüp intihar etti

Tire’de vahşet: Bayan arkadaşını öldürüp intihar etti

İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen olayda, Osman H. (27), bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Zeliha Ç. 'yi (37) başından av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Osman H., daha sonra aynı tüfekle intihar etti. Geçtiğimiz çarşamba sabahı...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 15:39
İzmir'in Tire ilçesinde meydana gelen olayda, Osman H. (27), bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Zeliha Ç. 'yi (37) başından av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Osman H., daha sonra aynı tüfekle intihar etti. Geçtiğimiz çarşamba sabahı yaşanan olay, evden kötü kokular gelmesi üzerine bugün ortaya çıktı.

Cinayet ve intihar olayı, Tire ilçesi Turan Mahallesi Çukur Köprü Sokak numara 3’te bulunan evde yaşandı. Daha önce evlenip ayrılan ve ilk evliliğinden bir çocuğu bulunduğu iddia edilen Zeliha Ç., bir süre önce tanıştığı işçi Osman H. ile arkadaşlık kurdu. Çevre sakinleri, Zeliha Ç.’nin Osman H. ile evlilik hayalleri kurduğunu ancak son zamanlarda kıskançlık nedeniyle tartıştıklarını belirtti.

Osman H., iddialara göre, geçtiğimiz çarşamba günü Zeliha Ç.’nin evine gitti. İkili arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Osman H., tartışma sırasında av tüfeğiyle Zeliha Ç.’yi başından vurarak öldürdü. Osman H., daha sonra aynı tüfekle kendisini başından vurarak intihar etti.

Geçtiğimiz çarşamba sabahı meydana gelen olay, çevre sakinlerinin silah sesi duymaması nedeniyle duyulmadı. Dün akşam evden kötü kokular gelmesi üzerine komşular durumu polise bildirdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri Zeliha Ç. ile Osman H.’nin cesetleriyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemelerin ardından iki kişinin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.