Dolar 34,2435
%0
Euro 37,5545
%-0.22
Altın 2.883,330
%-0.12
Bist-100 8.929,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tırnakçılık yapan İranlılar polisten kaçamadı

Tırnakçılık yapan İranlılar polisten kaçamadı

Bursa’da tırnakçılık yöntemiyle yankesicilik yapan 3 İranlı, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.Edinilen bilgiye göre; il merkezinde bulunan 3 farklı AVM.’de meydana gelen yankesicilik (tırnakçılık)...

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 13:14
Bursa’da tırnakçılık yöntemiyle yankesicilik yapan 3 İranlı, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; il merkezinde bulunan 3 farklı AVM.’de meydana gelen yankesicilik (tırnakçılık) olayıyla ilgili çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarının meydana geldiği AVM’lerde bulunan güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Çalışmada şüphelilerin bir bayan ve bir erkek şahıs olduğu ve olay yerinden bir oto ile ayrıldıkları tespit edildi.

Plakası belirlenen otomobilin üç İranlı tarafından kiralandığı tespit eden polis şüphelileri otomobil içerisinde Görükle civarında yakalayıp gözaltına aldı. Şahısların üzerlerinden, 6 bin 635 TL, 428 USD ve 20 bin İran Riyalı çıktı.

Derinleştirilen çalışmalar neticesinde şüpheli şahısların il genelinde dokuz ayrı tırnakçılık suretiyle hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüpheli ü İranlı ‘Yankesicilik (tırnakçılık) suretiyle hırsızlık’ suçundan haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli mercilere sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.