Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tolunay Kafkas: Amacımız kupayı Karabük'e getirmek

Tolunay Kafkas: Amacımız kupayı Karabük'e getirmek

Ziraat Türkiye Kupasında 3.lig takımlarından Kocaelispor ile kendi sahasında karşılaşan Kardemir D.Ç. Karabükspor, rakibini 6-0 yenerek bir üst tura çıktı.Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kupa maçlarında her türlü...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 01:48
Ziraat Türkiye Kupasında 3.lig takımlarından Kocaelispor ile kendi sahasında karşılaşan Kardemir D.Ç. Karabükspor, rakibini 6-0 yenerek bir üst tura çıktı.

Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kupa maçlarında her türlü takımın sürpriz yapabilme özelliğinin önemli olduğunu söyledi. Kafkas, "Bunun bilincinde olarak sahaya çıktık. Oyuncularım çok iyi konsantre olup sürprizle karşılaşmamak için elinden geleni yaptılar. Amacımız bu kupada final oynamak ve kupayı Karabük'e getirmek. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Fenerbahçe'den kiralık olarak alınan ve 3 gol ile hattrick yapan Beykan Şimşek ise, "Lige iyi başladığımız gibi kupaya da iyi bir başlangıç yaptık. Ligin önemi kadar kupada aynı şekilde bizim için çok önemli. Çok iyi mücadele edip iyi konsantre olduk. Galip gelmek çok mutluluk verici olup üç gol atmam da benim için ayrı bir mutluluk." ifadesini kullandı.

Farklı kazandıklarını söyleyen İshak Doğan da "İyi top oynamak istedik ve bunu da başardık. Artık hafta sonu ligde Gaziantepspor karşısında 3 puan alıp kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Kocaelispor Teknik Direktörü Faruk Sarman ise hedeflerinin kupa değil lig olduğunu belirtti. Sarman, "Sadece oyuncularımın kendilerini gösterebilmeleri adına önemli bir maçtı. Ama maalesef heyecan olsa gerek farklı bir mağlup olduk. Bizim mazimizde iki tane kupa var ve bunun birini benim oyunculuk dönemimde kazandık. Bunu oyuncularıma anlattım. Bizim hedefimiz sadece lig ve ligimizde iyi olmamız lazım. Oyuncularımız böyle maçlarda tecrübe kazanarak iyi yerlere gelirler. Kocaelispor camiası olarak kendi ligimizde başarılı olmak zorundayız." dedi.

Bir gazetecinin, "Kocaelispor'a neden sahip çıkılmıyor'" sorusuna Sarman, "Takıma taraftar sahip çıkıyor. Bugün de bizi yalnız bırakmadılar. Ligde puanımız yok ama yine de yanımızdalar. Taraftarımız yanımızda ama yanımızda olması gerekenler yanımızda değil. Onları da yanımıza almak istiyoruz. Kocaelispor önemli bir marka. Büyük bir takım, ama camia olamıyoruz. Lütfen Kocaelispor'a sahip çıkın. Herkes takımın artık bir yerlere gelmesini istiyor. Benim de dileğim bu. Güzel günler geçirdiğim kulübümün yeniden güzel günlerine geri dönmesini istiyorum." şeklinde cevap verdi.

Futbolculardan Ali Berk ise "Gökhan Ünal ve Lua Lua gibi yıldızlara karşı oynadık. Amacımız bugün Kocaelispor'un var olduğunu herkese göstermekti. Kocaelispor'un yaşadığını herkesin öğrenmesi için sahaya çıktık." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.