Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı Belediyesi'nde şarbonlu mektup tedirginlik yarattı

Torbalı Belediyesi'nde şarbonlu mektup tedirginlik yarattı

İZMİR'in Torbalı Belediyesi Başkanlık makamına gönderilen ve içinde toz bulunan mektup şarbon korkusu yaşattı. Olay karşısında oldukça tedirgin olan vatandaşlar, etkinliğin tatbikat olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı. Torbalı Belediyesi'ne gönderilen mektupta

  • Ege Postası
  • 11.07.2015 - 12:04
İZMİR - Torbalı Belediyesi Hizmet Binası'nın ikinci katında bulunan Başkanlık makamına dün (cuma) akşam 15.30 sıralarında gönderilen bir mektubun içinden toz çıkınca şarbon paniği yaşandı. Göndericisi tespit edilemeyen mektubu açan Başkanlık Sekreteri, şarbon olabileceği korkusuyla konuyu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi alıp kata girişleri engelledi. Polisin haberdar ettiği Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ekiplerine de belediyeye geldi. Belediye tamamen boşaltılırken, ikinci kat karantinaya alındı. Yapılan ön incelemeler sonucu mektup detaylı inceleme için İl Sağlık Müdürlüğüne götürüldü. 



TATBİKATIN ÇIKINCA TEDİRGİN YÜZLER GÜLDÜ
Hareketli dakikaların yaşandığı belediyedeki bu gelişmeleri tedirgin bir şekilde takip eden vatandaşlar, aslında şarbonlu mektubun bir tatbikat olduğunu öğrenince rahatladı. Olası bir şarbonlu mektup durumuna karşı hazırlıklı olunması için tatbikat yapıldığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.