Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da oda seçimlerinde olay var!

Torbalı'da oda seçimlerinde olay var!

Torbalı Ticaret Odası komite seçimlerinde kavga çıktı. AK Parti ve CHP rekabetine dönen seçimlerde Torbalı Belediye Başkan adayı olan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’nın desteklediği mevcut başkan Abdulvahap Olgun yedi komitenin beşinde zafer elde etti. Seçimlerin ardından gruplar arasında kavga çıktı.

  • Ege Postası
  • 15.05.2013 - 20:30
 EGE POSTASI - Torbalı Ticaret Odası komite seçimlerinde olaylar çıktı. AK Parti’nin Torbalı Belediye Başkan adayı olan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un desteklediği yönetimlerin mücadelesi AK Parti ve CHP arasındaki rekabete dönüştü. Seçimlerde Kaya’nın desteklediği mevcut başkan Abdulvahap Olgun yedi komitenin beşinde zafer elde ederken seçimlerin ardından gruplar arasında kavga çıktı. İki grup taraftarı üyeler arasında kısa sürede büyüyen kavgada bıçaklar da çekildi. Kavgaya polis müdahale etti, biber gazı kullandı.

Seçimlere mavi listeyle giren Abdulvahap Olgun ve mevcut yönetim, beyaz listeyle üyelerin karşısına çıkan Diyalog Grubu’nu devirerek, güven tazelemiş oldu.

Abdulvahap Olgun4 yıl önce göreve geldiklerinde çalışan üreten ve faal bir oda için yola çıktıklarını belirtti. 4 yıldır sürdürdükleri başarılı çalışmaların meyvesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Olgun, “Arkadaşlarımızla birlikte inşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel projeler gerçekleştireceğiz. Sanayi ve ticaret alanında günden güne gelişen ilçemizde marka değerler yaratmak için uğraş veriyoruz” dedi.

KAZANANLAR

MAVİ LİSTE
Abdulvahap Olgun, Behçet Çınar, Olcay Kaya, Şeref Çakıcıoğlu, Emre Tezcan, Murat İnak, Bünyamin Demircan, Volkan Karatoklu, Adnan Öztaş, Mehmet Baykara, Ahmet Çetin, Davut Kırşan, Erkan Aksoy, Bekir Söyler, Hüseyin Karaman ve Orhan Gazi Görmez.
BEYAZ LİSTE
Ahmet Dalgıç, Sabit Güldoğan, Handan Genç ve Aylin Sivrikaya.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.