Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torku Konyaspor, Karadeniz seferine hazırlanıyor

Torku Konyaspor, Karadeniz seferine hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek 3 puanla kapatan Torku Konyaspor, bu hafta iki Karadeniz takımıyla oynayacağı biri kupa biri lig iki maçın hazırlığına başladı.Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 14:59
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek 3 puanla kapatan Torku Konyaspor, bu hafta iki Karadeniz takımıyla oynayacağı biri kupa biri lig iki maçın hazırlığına başladı.Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, her iki maçta da başarılı sonuçlar almak istediklerini söyledi.

    Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Gençlerbirliği galibiyetinden, Karadeniz'de oynanacak maçlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Eylül Perşembe günü deplasmanda Arsinspor ile 29 Eylül Pazar günü yine deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Her iki maçta başarılı olmak için gerekli kadroya sahip olduklarını belirten Basın Sözcüsü Öten, "Geniş bir kadroya sahibiz. Amacımız bunu en iyi şekilde kullanıp kupada öncelikle Arsinspor engelini geçmek ve sonrasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Trabzonspor ile oynayacağımız lig maçı ise gerçekten zor geçecek. Trabzon'dan da puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

    Üç maçlık mağlubiyet serisine Gençlerbirliği galibiyetiyle son verdiklerini Öten, yeni oyuncuların gerçek anlamda katkı sağlamalarıyla birlikte Konyaspor'un ligde daha da iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.
    Basın sözcüsü Öten, "Daha yeni bir takımız ve biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ama önemli olan bu zamanı en az kayıpla ve toplayabildiğimiz kadar fazla puan toplayarak aşmak. Kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir kadro oluşturduk. Uyum sorununun ortadan kalkmasıyla birlikte istediğimiz sonuçları alacağımıza ve ligde hak ettiğimiz üst sıralara doğru yükseleceğimize inancımız tam." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.