Dolar 34,2574
%0.04
Euro 37,5996
%-0.1
Altın 2.877,830
%-0.31
Bist-100 8.934,00
%-1.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tostçudaki tabure kavgasının sanıkları adliyeye sevk edildi

Tostçudaki tabure kavgasının sanıkları adliyeye sevk edildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin ölümü ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karıştıkları iddia edilen 2 kişi adliyeye sevkedildi. Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde tostçuyu giden iki genç arasında yaşanan tartışmaya...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:02
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin ölümü ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karıştıkları iddia edilen 2 kişi adliyeye sevkedildi.

Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde tostçuyu giden iki genç arasında yaşanan tartışmaya tarafların aileleri de dahil oldu. Silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada Mehmet Emin Ö. göğsüne isabet eden kurşun ile çocukları Hasan Hüseyin, Ozan, Ali Volkan bıçakla yaralandı. Kavganın diğer tarafından ise ve Kasım Ç., oğlu Ahmet Ç. ve yeğeni Oğuzhan A. ise bıçak, sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralılardan Mehmet Emin Ö. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri hastanede tedavileri tamamlanan Mehmet Emin Ö.'ün oğlu Ozan Ö. ile Kasım Ç.'ın yeğeni Oğuzhan A. adliyeye sevk edildi. Tedavileri süren Kasım Ç., Ahmet Ç., Ali Volkan Ö. ve Hasan Hüseyin Ö. isimli 4 zanlı ifade verdikten sonra adliyeye sevk edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.