Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Totuk adaylıktan çekildi!

Totuk adaylıktan çekildi!

İzmir’de AK Parti’nin iktidar olduğu tek ilçe olan Bayındır’da CHP’nin Belediye Başkan adayı Ardahan Totuk, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Kişisile facebook hesabından bu duruma açıklık getiren Totuk, “Sol dizimdeki çapraz bağların yırtılması sonucu bacağım alçıya alındı. Partimin seçimi kazanma yüksek olasılığını riske atmamak için endişemi CHP üst yöneticileri ile paylaştım. Partimin göstereceği yeni adayı tüm gücümle destekleyeceğimi, seçimden zaferle çıkmamız için partimin neferi olarak örgütümüzle birlikte içtenlikle çalışacağımı saygılarımla bilginize sunarım” diye yazdı. Egepostası 8 Ocak’ta Totuk’un adaylıktan çekileceğini okuyucularına duyurmuştu.

  • Ege Postası
  • 16.01.2014 - 12:10
SERCAN AVCI (HABER MERKEZİ) – CHP’nin Antalya Demre İlçesi Belediye başkan adayı Adnan Genç’ten sonra, İzmir’in Bayındır İlçesi’nin CHP adayı, İzmir eski Vali Yardımcısı Ardahan Totuk adaylıktan çekildi.

TOTUK ADAYLIKTAN ÇEKİLİYOR MU'-HABER İÇİN TIKLAYINIZ


SAĞLIK SORUNLARI

Seçim çalışması sırasında sol bacağında yırtık oluşan ve ayağı alçıya alınan Totuk, tedavi altına alınmıştı. Seçim çalışmalarına katılmasının mümkün olmadığının görülmesi üzerine Totuk, bu durumu CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na bildirdi.

GENEL MERKEZ HABERDAR EDİLDİ

Totuk, bacağını alçıda olması nedeniyle çalışma yapamayacağını genel merkeze de bildirdi. Totuk, facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaparak şunları söyledi:

“Sevgili Arkadaşlarım Sol dizimdeki çapraz bağların yırtılması sonucu bacağım alçıya alındı. Devamında ameliyat olmam kuvvetle muhtemel.Bu süreçte Bayındır merkez,Canlı,Çırpı,Hasköy mahallelerimiz,Zeytinova ve 36 Köyümüzde sokak sokak,kapı kapı dolaşarak,meslek hayatım nedeni ile uzun yıllar ayrı kaldığım sevgili hemşehrilerimle yüzyüze görüşüp tanışmak istiyordum.Bunu gerçekleştirme olanağım çok azaldı.Partimin seçimi kazanma yüksek olasılığını riske atmamak için endişemi CHP üst yöneticileri ile paylaştım.Partimin göstereceği yeni adayı tüm gücümle destekleyeceğimi,seçimden zaferle çıkmamız için Cumhuriyet Halk Partisinin neferi olarak Parti Örgütümle birlikte içtenlikle çalışacağımı saygılarımla bilginize sunarım.

Ege Postası 8 Ocak’ta ‘Totuk adaylıktan çekiliyor mu’ başlığıyla verdiği haberde Totuk’un yakın çevresine çekilme isteğini ilettiğini yazmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.