Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Trafik polislerinden çevik kuvvete bayram ziyareti

Trafik polislerinden çevik kuvvete bayram ziyareti

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, çevik kuvvet birimini ziyaret ederek bayram kutlamasında bulundu. TOMA aracı yanında gerçekleşen bayram ziyareti, renkli görüntülere sahne oldu. Trafik ekipleri, yanlarında getirdikleri...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 14:21
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, çevik kuvvet birimini ziyaret ederek bayram kutlamasında bulundu. TOMA aracı yanında gerçekleşen bayram ziyareti, renkli görüntülere sahne oldu.

Trafik ekipleri, yanlarında getirdikleri bayram şekerlerini çevik kuvvet personeline takdim etti. TOMA aracı sürücüsünün birden fazla şeker alması gülüşmelere sebep oldu. Bayramlaşmanın ardından ekipler, birlikte TOMA aracı önünde fotoğraf çektirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürü Hakan Sezen, “Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın talimatları ile personel arasındaki motivasyonunun artması amacıyla trafik hizmetlerinde çalışan personel olarak çevik kuvvet hizmetlerinden çalışan arkadaşlarımızı ziyaret edip onlara ikramda bulunmak istedik. Ayrıca hazırladığımız şekerlerde de ‘trafik kurallarına uyarsak bayram daha güzel geçer' şeklinde bir sticker hazırladık. Hem bir mesaj vermek, hem de arkadaşlarımızla bu bayram sevincini paylaşmak istedik.” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.