Dolar 34,2070
%0
Euro 37,8290
%0.14
Altın 2.924,530
%-0.17
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turist kadın hırsızlık yaparken güvenlik kameralarına takıldı

Turist kadın hırsızlık yaparken güvenlik kameralarına takıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir işyerinde çanta çalan kadın turist, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Atatürk Caddesi'nde bulunan Çintaş Çanta’ya giren kadın turist, müşteri gibi girdiği mağazada önce çantaları...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 12:49
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir işyerinde çanta çalan kadın turist, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Atatürk Caddesi'nde bulunan Çintaş Çanta’ya giren kadın turist, müşteri gibi girdiği mağazada önce çantaları inceliyor. Beğendiği çanta hakkında mağaza çalışanından bilgi alan kadın turist daha sonra çantayı aldığı yere bırakarak çıkış kapısına yöneliyor. Dışarıdan güvenli olduğundan emin olan kadın turist, daha sonra tekrar mağazaya girerek beğendiği çantayı hızlıca alıp olay yerinden ayrılıyor. Polis, güvenlik kameralarını inceleme aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşyeri sahibi Ayfer Çintaş hırsızlık olduğunu sonradan fark ettiğini söyledi. Çintaş şunları söyledi: "Turistin çalma anını ben fark etmedim. Başka bir müşterim vardı, onunla ilgileniyordum. O anda turist gelmiş, çantalarla ilgileniyormuş. Çantayı alıp masanın üzerine koydu, koyduktan sonra bana fiyat sordu. Fiyat verdim, çok pahalı olduğunu söyledi. Ben de herhalde çok pahalı geldi almayacak diye diğer müşterimle ilgilenmeye başladım. Diğer müşterimi gönderdim, oturdum kahve içtim, bir baktım orada çanta yok. Eşime sen mi sattın, hayır dedi, sonra kameraya baktık. Bana fiyat soran kadın turist çantayı almış götürmüş. Bu sene birkaç kez başımıza geldi.’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.