Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk Dil Bayramı'ndaki gösteri ve konserler Reyhanlı saldırısı nedeniyle iptal

Türk Dil Bayramı'ndaki gösteri ve konserler Reyhanlı saldırısı nedeniyle iptal

736. Türk Dil Bayramı etkinliklerinde eğlenceye yönelik yapılacak konser ve gösteriler, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle iptal edildi.    Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde akşamları...

  • Ege Postası
  • 12.05.2013 - 10:34
736. Türk Dil Bayramı etkinliklerinde eğlenceye yönelik yapılacak konser ve gösteriler, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle iptal edildi.

    Türk Dil Bayramı etkinlikleri çerçevesinde akşamları yapılacak olan eğlence programları iptal edildi. Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Reyhanlı’da meydana gelen patlamanın ardından yaptıkları istişare ve durum değerlendirmesiyle; Türk Cumhuriyetleri Halk Dansları Sunumu, Mehmet Sekse ve Meliha Güneş konseri ile Şiir Dinletisi ve Devlet Opera ve Balesi gösterisini iptal ettiklerini söyledi.

    Reyhanlı’daki tüm ülkeyi üzen bombalı saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten Vali Koca, Milletvekili Elvan ve Başkan Uğurlu, “Şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yaralı kardeşlerimize şifa, kederli ailelere de başsağlığı diliyoruz.” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.