Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türk inşaatçıların yangın ekipmanları Rus şirket Firetechnics’ten

Türk inşaatçıların yangın ekipmanları Rus şirket Firetechnics’ten

Rusya’da her geçen gün yeni projelere imza atan Türk inşaat şirketleri, Rus şirketlerle işbirliği yapıyor. Rusya’da yeni inşa edilen modern binaların yangına karşı önlemleri Rus şirket Firetechnics’e ait. Firetechnics’in sahibi Vladimir...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 09:42
Rusya’da her geçen gün yeni projelere imza atan Türk inşaat şirketleri, Rus şirketlerle işbirliği yapıyor. Rusya’da yeni inşa edilen modern binaların yangına karşı önlemleri Rus şirket Firetechnics’e ait. Firetechnics’in sahibi Vladimir Podkovirin ve pazarlama sorumlusu Murat Şahinöz’le şirketin çalışmalarını konuştuk.

Rusya’da elektrik sistemlerindeki eksiklikler, yangına karşı önlemlerin yeterince alınmaması nedeni ile sıklıkla yangınların çıktığına değinen Rus girişimci, yangınla ilgili tüm güvenlik kurallarının uygulandığı binalarda yangın çıkmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Yangın kapısı, yangın perdeleri ile pasif savunmaların profesyonel bir şekilde hazırlanmasının zorunluluğuna değinen Podkovirin, “Biz sunduğumuz ürünler için sevkiyat, montaj, kurulum ve diğer servis hizmetlerini veriyoruz. Türk inşaat şirketleri ile her zaman işbirliği yapmaya hazırız.” dedi.

Çok iyi iş deneyimine sahip 60’ın üzerinde personelle üretim yaptıklarını ve başta Bağımsız Devletler Topluluğu olmak üzere bir çok ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Podkovirin, “Bu yıl Avrupa ülkelerine de ihracat yapmaya başlayacağız. Rusya’da yangınla mücadele konusunda 100’ün üzerinde şirket var. Biz kaliteli ürünü daha ucuza vermeye çalışıyoruz. Türk şirketleri ile 2004’den bu yana işbirliklerimiz var. Büyük Türk inşaat şirketleri Rusya’daki işlerinde bizim yangın perdeleri ve kapılarımızı kullanıyor. Ürün çeşitliliğimiz ve kalitemiz çok gelişti. Çağdaş sistemleri ürünlerimize yansıtmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Rusya’da binaların eski ve yangın güvenlik sistemlerinin yetersiz olduğuna işaret eden Şahinöz, “Bir de evlerde elektrikli eşyalar giderek artıyor. Bu da düzensiz elektrik kullanımına neden oluyor. Hızlı üretilen inşaatlar da sorun oluşturuyor. Firmamız Firetechnics 10 yıldır Rusya pazarında aktif. Firmamız Rusya’yı ilk kez yangın perdeleri ile tanıştırdı. Uzmanlık alanımız yangın perdeleri, yangına dayanıklı garaj kapıları. Ayrıca yangın kapılarının da bayiliğini yapıyoruz. Firmamız Rus olmasına karşın, bir Türk firması kadar hızlı ve kaliteli hizmet veriyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.