Dolar 34,1821
%0
Euro 38,1089
%0.04
Altın 2.900,590
%0.16
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkiye' yi böldürmeyeceğiz

Türkiye' yi böldürmeyeceğiz

İşçi Partisinin yurt çapında başlattığı “Vatanımızı böldürtmeyeceğiz! Bölenleri yıkacağız!“ yürüyüşleri ve basın açıklamaları eylemleri İzmir’de yapılıyor.

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 16:10
İZMİR-  Eylemler bu gün Menderes’te devam etti . Menderes Belediyesinin önünde basına açıklama yapan İşçi Partisi Menderes İlçe başkanı Orhan Tekkaya konuşmasında ”Tayyip Erdoğan PKK nın otuz yılda gerçekleştiremediği hayallerini gerçekleştirmiştir. Diyarbakır’da yaptığı konuşmayla PKK yı devlet nezdinde meşrulaştırmıştır. PKK ile iş birliğinin adını açılım-barış –demokrasi koymuştur. Analar ağlamasın yalanıyla PKK ile işbirliğini milletimize yutturmaya çalışmıştır. PKK ile görüşen şerefsizdir diyenler , bu sözü söylerken bile, PKK ile görüşüyorlardı. AKP Türkiye’nin iç ve dış güvenlik sorunu haline gelmiştir. AKP den demokratik yollardan kurtulmalı ve tarihin çöplüğüne atılmalıdır. Tüm halkımızı Atatürk’te birleşmeye ve ayağa kalkmaya davet ediyoruz.” dedi.

Basın açıklamasına iştirak eden Menderes’liler “Mustafa Kemalin askeriyiz, Atatürk’te birleştik, Cumhuriyet değil AKP yıkılacak, Kahrolsun Amerikan emperyalizmi, Hükümet istifa sloganlarını attılar. Basın açıklamasının bitiminde hep beraber Andımız’ı okudular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.