Dolar 34,1938
%0.04
Euro 38,1239
%0.08
Altın 2.897,770
%0.06
Bist-100 9.666,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yurdakul:”muhtarlar hak ettiği yerde olacak”

Yurdakul:”muhtarlar hak ettiği yerde olacak”

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Yurdakul, Bayraklı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yurdakul, Bornova Öğretmenevi’ndeki kahvaltılı toplantıda, “Muhtarlar, yerel demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Bizim belediye başkanlığımızda muhtarlar hak ettiği yerde olacak” şeklinde konuştu.

  • Ege Postası
  • 26.11.2013 - 12:15
İZMİR- CHP’li Ayşe Yurdakul’un aday adaylığı çalışması kapsamında yaptığı muhtarlar toplantısı Bayraklı muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Muhtarların sorunlarını dinleyen CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ayşe Yurdakul, “Muhtarlar yerel demokrasinin en temel taşıdır. Bir ilçe için belediye başkanı neyse, bir mahalle için de muhtar odur” dedi.
Bayraklı’nın Amazon ruhlu aday adayı CHP’li Ayşe Yurdakul, “Muhtarların gerek çalışma olarak fiziki koşulları gerekse şu anda yaşadıkları sıkıntıları bizim yerel yönetim anlayışımızla sorun olmaktan çıkacaktır” diye konuştu.
Ayşe Yurdakul, toplantının anısına muhtarlara Ödemiş’ten gelen meyve fidanlarını hediye etti. CHP’li Yurdakul, Bayraklı’nın yeşile olan hasretini uygulayacakları “Yeşil Bayraklı” projesiyle son vereceklerini belirterek toplantıya katılan muhtarlara teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.