Dolar 34,1870
%0.02
Euro 38,0379
%-0.15
Altın 2.907,430
%0.4
Bist-100 9.674,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül'den Gökçek'e imalı tweet!

Şengül'den Gökçek'e imalı tweet!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile EXPO oylaması için Paris’te bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında yaşanan ‘balık adam’ polemiğine AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül de katıldı.Şengül, Twitter’dan Gökçek’e imalı bir mesaj attı.

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 21:36
EGEPOSTASI - İzmir’de hayatı felç eden sağanak sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile EXPO oylaması için Paris’te bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasında polemik yaşandı. Gökçek İzmir'de sabah saatlerinde kenti teslim alan sağanağın ardından oluşan olumsuz görüntüler nedeniyle CHP'yi ve Büyükşehir'i hedef alarak  Twitter’dan gönderme yaptı ve ‘Balık adam gönderilim mi'’ mesajı atttı. Kocaoğlu’da Paris'ten  “Balıkadam kullanmayı Melih Bey bizden çok daha iyi bilir” diye karşılık verdi..
ŞENGÜL’DEN GÖKÇEK’E: BİZ GEREKENİ YAPARIZ
İki başkan arasındaki polemiğe AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül de katıldı. Şengül Twitter hesabından attığı tweetle şaşırttı. Şengül üstü kapalı Gökçek’e mesaj gönderdi. Şengül, Twitter hesabından “Sayın Başkanım, sen enerjini İzmir için tüketme. Ankara'da destan yazmaya devam et. Biz buradayız, gerekeni yaparız" diye yazdı. Şengül’ün mesajı partililer tarafından "2009’da Kocaoğlu ve Gökçek arasında  yaşanan arsenik polemiği partiye zarar verdi. Şengül'de bu doğrultuda Gökçek'e gönderme yaptı" olarak yorumlandı.
GÖKÇEK’TEN GEÇMİŞ OLSUN TWEETİ
Kocaoğlu’nun Paris mesajının ardından akşam saatlerinde yeni bir tweet atan Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanı Melih Gökçek, geçmiş olsun mesajı gönderdi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.