Dolar 34,1970
%0.05
Euro 38,1374
%0.11
Altın 2.898,480
%0.09
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O isimden adaylık yolunda '3 feda'

O isimden adaylık yolunda '3 feda'

CHP’den Buca Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Oktay Gökdemir, uzun yıllardır yürüttüğü 3 görevine de Cuma günü ‘veda’ edecek koltuğa talip olduğunu resmen açıklayacak. Gökdemir adaylık yolunda, Büyükşehir Kent Arşivi Müzesi Müdürlüğü, Büyükşehir Başkan Danışmanlığı ve öğretim üyeliği görevlerini bırakacak.

  • Ege Postası
  • 25.11.2013 - 11:30
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - YSK’nın yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerine yönelik açıkladığı 1 Aralık süreci önümüzdeki hafta sona erecek. CHP’den Buca Belediye Başkan aday adayı olan Dr. Oktay Gökdemir adaylık yolunda Cuma günü üç görevinden birden istifa edecek, aday adaylığını resmi açıklama ile duyuracak.

İsmi uzun süredir Buca Belediye Başkan aday adayı olarak geçen Gökdemir, ilçe örgütüne gerekli başvuruyu yaparken, uzun yıllardır yürüttüğü 3 görevine de ‘veda’ etmiş olacak.

KOCAOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ
8 yıldır Kent Arşivi Müzesi Müdürü olan ve aynı zamanda başkan danışmanlığı da yapan Gökdemir, geçtiğimiz hafta sonu İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Aziz KocaoğlU’yla bir araya gelerek ‘adaylık’ düşüncesini iletti. Kocaoğlu’ndan onay alan Gökdemir Büyükşehir’deki her iki görevinin yanı sıra 9 Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeliği görevinden de ayrılacak.


DENEYİMİM VE BİRİKİMİM BUCA İÇİN

Gökdemir, “ Geçtiğimiz hafta sonu Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’yla görüştüm onunda onayını aldım. Cuma günü istifa edip resmi adaylık açıklamamı yapacağım. Yerel yönetimlerde elde ettiğimiz deneyim ve birikimi Buca’nın sorunlarına yönelik değerlendireceğim. Akademik çevrelerle üniversitelerle bütünleşen yeni toplumcu anlayışı Buca’da uygulayacağım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.